Αγαπητοί συμπολίτες
Επέλεξα να κατέβω στον στίβο των εθνικών εκλογών και να διεκδικήσω την ψήφο της προτίμησης του εκλογικού σώματος ως υποψήφιος Βουλευτής του Νομού Πέλλας, συνστρατευόμενος με το κόμμα του Γιάνη Βρουφάκη “ΜέΡΑ25”.

Στα πλαίσια κάθε προεκλογικής εκστρατείας, εκτός από τις ζεστές χειραψίες και τα εγκάρδια χαμόγελα, διακινείται ένας πακτωλός χρημάτων, για να διαφημιστεί κάποιος και ουσιαστικά να επικοινωνήσει την εικόνα του και τις απόψεις του στο κοινό από όπου θα ζητήσει την ψήφο του. Σημαντικό τμήμα των προεκλογικών δαπανών κατευθύνεται για την ενοικίαση γραφείου-εκλογικού κέντρου(συνυπολογίζοντας γραμματειακή υποστήριξη, ρεύμα, τηλέφωνα, μαζική αποστολή SMS κλπ) κατασκευή, διακίνηση και αποστολή έντυπου διαφημιστικού υλικού, καταχωρήσεις σε εφημερίδες και ιστοσελίδες της εκάστοτε εκλογικής περιφέρειας, έξοδα μετακίνησης, ακόμα και…….κεράσματα!!!
“Ευχαριστώ, δεν θα πάρω”!!!
Όσοι με γνωρίζετε προσωπικά, φίλοι, γνωστοί και συμπολίτες, δεν θα σας είναι άξια απορίας η απόφαση μου να μην προβώ σε αυτό τον τρόπο προώθησης της υποψηφιότητας μου αλλά να διαθέσω το κόστος της προεκλογικής μου εκστρατείας για ένα άλλον σκοπό, πιο ιερό και κυρίως χωρίς καμία διάθεση εντυπωσιασμού και ψηφοθηρίας.
«Δεν είμαι του γραφείου, είμαι του δρόμου και του πεζοδρομίου»
Ελπίζονταςνα υπάρξουν μιμητές και συνοδοιπόροι στο αίσθημα προσφοράς και αλληλεγγύης που με διακατέχει, αποφάσισα να προσφέρω τα χρήματα για το κόστος της προεκλογικής μου εκστρατείας, για την οικονομική ενίσχυση του Συλλόγου Νεφροπαθών Ν.Πέλλας “Οι Άγιοι Ανάργυροι” , που εδρεύει στην Έδεσσα (Πέτσου 5).
Φίλες & φίλοι, η μαχητικότητα μου, το ήθος μου και το μεράκι μου για δουλειά και ανιδιοτελή προσφορά, αποτελούν βασικά στοιχεία για να πραγματοποιήσω τον στόχο μου όσο και για να στάθω δίπλα στις ανάγκες του κάθε συμπολίτη μου ξεχωριστά. Δεσμεύομαι να δουλέψω σκληρά, έχω την τόλμη και το θάρρος να εκφράσω τις θέσεις μου και να σας εκπροσωπήσω επάξια με γνώμονα πάντα την ειλικρίνεια και την διαφάνεια, γι αυτό και ζητώ την ψήφο σας στις Εθνικές εκλογές της 7ης Ιουλίου.

Με εκτίμηση:Λεωνίδας Α. Τούσιας
Υποψήφιος Βουλευτής Πέλλας