Στον Εξαπλάτανο και στα χτήματα της Μηλιάς που συνορεύουν με το αγρόκτημα Εξαπλατάνου βρέθηκε ο Γιώργος Καρασμάνης, για να μιλήσει με τους παραγωγούς που χτυπήθηκαν ανελέητα από την πρόσφατη χαλαζόπτωση, το σχεδόν καθημερινό πιά φαινόμενο – εφιάλτης στο Νομό μας, καθώς και από ανεμοθύελλα και νεροποντή. Οι άνθρωποι – και εδώ – έχουν περιέλθει σε απόγνωση από τη θεομηνία που κατέστρεψε ολοκληρωτικά οπωροφόρα δέντρα, – κυρίως ροδάκινα επιτραπέζια και βιομηχανικά – με ορισμένες ποικιλίες στο στάδιο της συγκομιδής, καπνά, σιτηρά και ελαιοκράμβη, … και έσπασε δέντρα και κλαδιά οπωροφόρων.

Ο πρώην Υπουργός έγινε και εδώ αποδέκτης της οργής και αγανάκτησης για την εγκληματική αδιαφορία – την ανυπαρξία ουσιαστικά – Υπουργείου και Κυβέρνησης που τους έχει αφήσει απροστάτευτους, χωρίς επαρκή και αποτελεσματική αντιχαλαζική προστασία από αέρα, με τις μειωμένες πτήσεις και τα ακόμη ΠΙΟ ΜΕΙΩΜΕΝΑ φυσίγγια!


Ο Γιώργος Καρασμάνης τους διαβεβαίωσε ότι θα πράξει τα πάντα προκειμένου να πάρουν δίκαιες και αντικειμενικές αποζημιώσεις.