Εκτέλεση ενταλμάτων σύλληψης

Συνελήφθησαν χθες (26 Ιουνίου 2019) στη Βέροια από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Βέροιας και της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ημαθίας, δύο ημεδαποί ηλικίας 20 και 30 ετών σε διαφορετικές περιπτώσεις, καθώς σε βάρος τους εκκρεμούσαν εντάλματα σύλληψης του Ανακριτή Ιωαννίνων, για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής.

Εξιχνίαση κλοπών

Από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Σερρών σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος δυο ημεδαπών ηλικίας 25 και 20 ετών και δύο ανήλικων συνεργών τους, διότι όπως προέκυψε από την έρευνα, τον περασμένο Φεβρουάριο αφαίρεσαν δύο οχήματα στις Σέρρες, με τα οποία διέπραξαν επιπλέον 4 διαρρήξεις και κλοπές σε επιχειρήσεις στην ίδια περιοχή, από όπου αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των 640 ευρώ, καπνικά προϊόντα, αλκοολούχα ποτά και άλλα είδη συνολικής αξίας περίπου 6.500 ευρώ. Τα παραπάνω κλεμμένα οχήματα εντοπίσθηκαν από τους αστυνομικούς σε περιοχή των Σερρών και αποδόθηκαν στους ιδιοκτήτες τους.

Συλλήψεις για απόπειρα ληστείας

Συνελήφθησαν χθες (26 Ιουνίου 2019) το βράδυ από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών, δύο 17χρονες ημεδαπές και ένας 18χρονος ημεδαπός, διότι όπως προέκυψε από την έρευνα, νωρίτερα την ίδια ημέρα μπήκαν σε αυλή οικίας στις Σέρρες, όπου προσπάθησαν να διαρρήξουν αποθήκη χωρίς όμως να τα καταφέρουν και στη συνέχεια στην προσπάθειά τους να διαφύγουν, τραυμάτισαν ελαφρά με σωματική βία τον 88χρονο ημεδαπό ιδιοκτήτη της οικίας.

Συλλήψεις για κλοπή

Συνελήφθησαν χθες (26 Ιουνίου 2019) το μεσημέρι από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης, μία 44χρονη ημεδαπή και ένας 51χρονος ημεδαπός, διότι όπως προέκυψε από την έρευνα, προχθές (25 Ιουνίου 2019) το μεσημέρι στην Κατερίνη, η 44χρονη αφαίρεσε από την κατοχή 79χρονης ημεδαπής μία χρυσή αλυσίδα με σταυρό που φορούσε στο λαιμό της, ενώ ο 51χρονος συνεργός της επιτηρούσε το χώρο. Στην κατοχή της 44χρονης βρέθηκε και κατασχέθηκε το χρηματικό ποσό των 1.270 ευρώ, ως προερχόμενο από την πώληση της κλεμμένης αλυσίδας και του σταυρού.

Συλλήψεις για ναρκωτικά

Συνελήφθησαν χθες (26 Ιουνίου 2019) το απόγευμα σε περιοχές των Σερρών από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών, μία 62χρονη ημεδαπή και ένας 61χρονος ημεδαπός, διότι μετά από έρευνα στην κατοχή της 62χρονης εντοπίσθηκαν ποσότητες κάνναβης βάρους 240 γραμμαρίων, τις οποίες είχε εισάγει λίγο νωρίτερα από γειτονική χώρα για λογαριασμό του 61χρονου. Στην κατοχή του 61χρονου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μικροποσότητα κάνναβης και ένα κινητό τηλέφωνο, ενώ διαπιστώθηκε ότι παραβίασε το περιοριστικό μέτρο που του είχε επιβληθεί, για απαγόρευση εξόδου από τη χώρα.

Σύλληψη για καταδικαστική απόφαση

Συνελήφθη χθες (26 Ιουνίου 2019) το μεσημέρι στις Σέρρες από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών, 69χρονος ημεδαπός, καθώς σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Θεσσαλονίκης, σύμφωνα με την οποία του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης 2 ετών, για φοροδιαφυγή.