Σύλληψη για ληστεία

Συνελήφθη χθες (9 Ιουλίου 2019) το μεσημέρι από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών σε συνεργασία με αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Σερρών, ανήλικη ημεδαπή, καθώς όπως προέκυψε από την έρευνα, νωρίτερα την ίδια ημέρα ενεργώντας μαζί με 3 συνεργούς της, προσέγγισαν 82χρονο ημεδαπό που κινούταν πεζός στην πόλη των Σερρών και με σωματική βία, αφαίρεσαν από την κατοχή του το χρηματικό ποσό των 450 ευρώ.

Σύλληψη για ναρκωτικά

Συνελήφθη χθες (9 Ιουλίου 2019) το μεσημέρι σε περιοχή της Χαλκιδικής από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Πολυγύρου, 37χρονος ημεδαπός, διότι διαπιστώθηκε να κατέχει στην οικία του ποσότητα κατεργασμένης κάνναβης βάρους 180 γραμμαρίων και μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, οι οποίες κατασχέθηκαν.

Εξιχνίαση κλοπής

Από το Αστυνομικό Τμήμα Σκύδρας σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 26χρονης ημεδαπής και 31χρονου ημεδαπού, διότι όπως προέκυψε από την έρευνα, χθες (9 Ιουλίου 2019) το απόγευμα σε περιοχή της Πέλλας, η 26χρονη προσέγγισε 65χρονη ημεδαπή και με την μέθοδο του εναγκαλισμού αφαίρεσε από την κατοχή της ένα χρυσό σταυρό με αλυσίδα, αξίας 1.000 σύμφωνα με δήλωση της παθούσας. Στη συνέχεια διέφυγε με όχημα που οδηγούσε ο 31χρονος συνεργός της.

Σχηματισμός δικογραφίας για θανάτωση ζώων

Από το Αστυνομικό Τμήμα Αλμωπίας σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 45χρονου ημεδαπού, διότι όπως προέκυψε από την έρευνα, την 4 Ιουλίου 2019 σε περιοχή της Πέλλας, με τη χρήση δηλητηριασμένης τροφής (φόλα), θανάτωσε δύο αδέσποτα σκυλιά.