Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΠΑΣΤΕΡ, στο πλαίσιο της στρατηγικής του για σύναψη συνεργασιών με συλλόγους, σωματεία και επιχειρήσεις που αποσκοπούν στην προαγωγή του εκπαιδευτικού, κοινωνικού και ερευνητικού του έργου, προχωρά σε ακόμη μια πολύ σημαντική σύναψη συνεργασίας με το σύλλογο Δράση για την Κοιλιοκάκη.

Η Δράση για την Kοιλιοκάκη είναι δημιούργημα μιας συνεργασίας ανθρώπων που ζουν σε διαφορετικά σημεία της χώρας. Τους ένωσε η διάγνωση της κοιλιοκάκης στους ίδιους, στα παιδιά τους ή σε αγαπητά τους πρόσωπα. Η δυσκολία για καθημερινή, ασφαλή διατροφή και διαβίωση ήταν οι βασικές αγωνίες τους. Κάθε νέος ασθενής αντιμετωπίζει τις ίδιες αγωνίες και σε αυτό το σημείο η Δράση στοχεύει να βοηθήσει.
Απώτερος στόχος μέσα από αυτή τη συνέργεια είναι η προώθηση και η βελτίωση της εκπαιδευτικής κατάρτισης του τομέα Διατροφής & Διαιτολογίας και του τομέα Γαστρονομίας του ΙΙΕΚ ΠΑΣΤΕΡ όπου θα προσφέρονται από κοινού ημερίδες, διαλέξεις και σεμινάρια που θα απευθύνονται σε σπουδαστές και αποφοίτους του ΙΙΕΚ ΠΑΣΤΕΡ.
Για περισσότερες πληροφορίες:
Εκπαιδευτικός Όμιλος ΠΑΣΤΕΡ, Τσιμισκή 45, Θεσσαλονίκη