Διεθνές ένταλμα σύλληψης

Συνελήφθη χθες (4 Ιουλίου 2019) το μεσημέρι από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Παιονίας, 46χρονος αλλοδαπός, διότι όπως προέκυψε από τον έλεγχο του Τμήματος Διαβατηριακού Ελέγχου Ευζώνων κατά την έξοδό του από τη χώρα, σε βάρος του εκκρεμούσε αγγελία διεθνών αναζητήσεων της Interpol Βοσνίας, για το αδίκημα της απόπειρας ανθρωποκτονίας.

Εξιχνίαση κλοπής

Από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Σερρών σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος δύο ημεδαπών γυναικών ηλικίας 36 και 22 ετών, καθώς όπως προέκυψε από την έρευνα, χθες (4 Ιουλίου 2019) το μεσημέρι μπήκαν παράνομα σε οικία 64χρονης ημεδαπής στην πόλη των Σερρών και αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των 100 ευρώ και κοσμήματα συνολικής αξίας 2.500 ευρώ, σύμφωνα με τη δήλωση της παθούσας.

Σύλληψη για καλλιέργεια κάνναβης

Συνελήφθη χθες (4 Ιουλίου 2019) το πρωί σε περιοχή της Θεσσαλονίκης από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς, 50χρονη ημεδαπή, διότι διαπιστώθηκε να καλλιεργεί στην αυλή της οικίας της, 13 δενδρύλλια κάνναβης μέσα σε γλάστρες, ύψους έως 80 εκατοστών, τα οποία εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν.

Συλλήψεις για καταδικαστικές αποφάσεις

• Συνελήφθη χθες (4 Ιουλίου 2019) το απόγευμα σε περιοχή των Σερρών από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών, 30χρονος αλλοδαπός, διότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Πενταμελούς Εφετείου Θεσσαλονίκης, σύμφωνα με την οποία του επιβλήθηκε ποινή κάθειρξης 5 ετών, για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής.

• Συνελήφθη χθες (4 Ιουλίου 2019) το μεσημέρι σε περιοχή του Κιλκίς από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς, 30χρονος αλλοδαπός, διότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Εφετείου Κακουργημάτων Θεσσαλονίκης, σύμφωνα με την οποία του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης 4 ετών, για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής.

Τροχαίο δυστύχημα

Σήμερα (5 Ιουλίου 2019) και ώρα 05.00 περίπου στο 1ο χιλιόμετρο της επαρχιακής οδού Παραλίας Παντελεήμονα – Πλαταμώνα στην Πιερία, μοτοσυκλέτα που οδηγούσε 31χρονος ημεδαπός, εξετράπη της πορείας και προσέκρουσε σε μεταλλικά στηθαία και δέντρο, με αποτέλεσμα αρχικά τον σοβαρό τραυματισμό του 31χρονου οδηγού, που μεταφέρθηκε με σταθμό του ΕΚΑΒ σε νοσοκομείο, όπου αργότερα κατέληξε. Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Δίον – Ολύμπου.