Σύλληψη για κλοπή

Συνελήφθη χθες (30 Ιουνίου 2019) το απόγευμα στη Βέροια, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Βέροιας, 42χρονος ημεδαπός, διότι νωρίτερα την ίδια ημέρα, αφαίρεσε από τη Βέροια μία δίκυκλη μοτοσικλέτα. Η κλεμμένη μοτοσικλέτα βρέθηκε στην κατοχή του και αποδόθηκε στον νόμιμο κάτοχό της.

Συλλήψεις για απόπειρα κλοπής – Εξιχνιάσεις κλοπών

Συνελήφθησαν προχθές (29 Ιουνίου 2019) το μεσημέρι σε περιοχή της Χαλκιδικής, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αρναίας, δύο ημεδαποί ηλικίας 24 και 26 ετών, διότι νωρίτερα την ίδια ημέρα αποπειράθηκαν να διαρρήξουν σταθμευμένα οχήματα σε παραλιακή περιοχή της Χαλκιδικής, χωρίς ωστόσο να τα καταφέρουν. Σε έλεγχο του οχήματος στο οποίο επέβαιναν βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μία ηλεκτρονική συσκευή παρεμβολής ραδιοσυχνοτήτων και ένα κατσαβίδι. Επίσης όπως προέκυψε από την έρευνα, το χρονικό διάστημα από 16 έως 23 Ιουνίου 2019 διέρρηξαν στην ίδια περιοχή δύο οχήματα, από τα οποία αφαίρεσαν συνολικά το χρηματικό ποσό των 320 ευρώ, ένα κινητό τηλέφωνο, ένα ρολόι χειρός και διάφορα έγγραφα.

Σύλληψη για καταδικαστικές αποφάσεις

Συνελήφθη προχθές (29 Ιουνίου 2019) το βράδυ στην Κατερίνη, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πιερίας, 29χρονος αλλοδαπός, καθώς σε βάρος του εκκρεμούσαν τρεις καταδικαστικές αποφάσεις, σύμφωνα με τις οποίες του επιβλήθηκε συνολική ποινή κάθειρξης 12 ετών και ποινή φυλάκισης 6 μηνών, για κλοπή και απόπειρα βιασμού.

Εξιχνίαση απόπειρας ληστείας

Από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Σερρών σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος ανήλικης 17χρονης, διότι όπως προέκυψε από την έρευνα, το βράδυ της 28ης Ιουνίου 2019, εισήλθε μαζί με τρεις συνεργούς της σε οικία 88χρονης ημεδαπής στις Σέρρες, οι οποίοι έγιναν αντιληπτοί από την παθούσα και την απώθησαν τραυματίζοντάς την, προκειμένου να διαφύγουν. Επίσης, σε βάρος της 48χρονης μητέρας της ανήλικης σχηματίστηκε δικογραφία για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου.