Με χαρακτηριστικό γνώρισμα κι αποτέλεσμα τη μεγάλη κινητικότητα και την επισκεψιμότητα στον εκθεσιακό χώρο και στο κέντρο της πόλης της Σκύδρας ολοκληρώθηκε μ΄ επιτυχία και καταγράφηκε ως ένα πολυσήμαντο γεγονός η 5η Εμποροπανήγυρη Σκύδρας 2019.


Από την πρώτη έως την τελευταία ημέρα η 5ηΕμποροπανήγυρη Σκύδρας, δηλαδή από την Τρίτη 20 Αυγούστου 2019 έως τη Δευτέρα 26 Αυγούστου 2019 έγινε το επίκεντρο, το σημείο αναφοράς του Δήμου Σκύδρας, του Νομού Πέλλας και ευρύτερα.

Τα πολυθεματικά και ενδιαφέροντα εκθετήρια, οι ευχάριστες ώρες ψυχαγωγίας στο λούνα παρκ, οι βόλτες περιήγησης και χαλάρωσης, το ποτό και το φαγητό στους ανοιχτούς χώρους των αναψυκτηρίων και της εστίασης, οι πλούσιες πολιτιστικές, καλλιτεχνικές και μουσικοχορευτικές εκδηλώσεις, η αναβίωση του τρόπου παρασκευής παραδοσιακών εδεσμάτων έδωσαν απολαυστική διέξοδο στην καθημερινότητα και γέμισαν με ικανοποίηση τους επισκέπτες.

Να σημειωθεί ότι η τελετή λήξης της Εμποροπανήγυρης και οι αντίστοιχες πολιτιστικές εκδηλώσεις ματαιώθηκαν λόγω του αιφνίδιου θανάτου δημοτικού υπαλλήλου.

Στην επιτυχία της 5ης Εμποροπανήγυρης συνέβαλλαν πάρα πολλοί.
Η Δήμαρχος Σκύδρας Κατερίνα Ιγνατιάδου ευχαριστεί για μια ακόμη φορά την Εκκλησία μας, τη Διεύθυνση Αστυνομίας Πέλλας και το Αστυνομικό Τμήμα Σκύδρας για την τήρηση της τάξης, όλους τους συλλόγους και τα σωματεία, όλους τους εκθέτες, τα μέσα ενημέρωσης, τους χορηγούς:Eliza Fruit, New Star Fruit, Lena Fruit, Αγροτικό Συνεταιρισμό Μανδάλου, καφέ Friends, Γιάννη Δούμο, Θωμά Μπόφτση, Κωνσταντίνο Χιώτη, Λεβαντίνη Παπαγιάννη, Φίλιππο Κερενκιώτη και όλους όσοι με κάθε τρόπο στήριξαν και βοήθησαν αναλόγως.

Επίσης, όλους τους προσκεκλημένους, τους επισκέπτες και τους κατοίκους του Δήμου Σκύδρας που πλαισίωσαν, τίμησαν και συμμετείχαν στην 5η Εμποροπανήγυρη 2019.
Με υγεία, δύναμη, αισιοδοξία και αλληλεγγύη δίνουμε ραντεβού του χρόνου στην 6η Εμποροπανήγυρη 2020.