Συλλήψεις για ναρκωτικά

Συνελήφθησαν προχθές (25 Αυγούστου 2019) το βράδυ σε περιοχή του Κιλκίς από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς, δύο αλλοδαποί ηλικίας 61 και 33 ετών, διότι σε αστυνομικό έλεγχο του οχήματος που επέβαιναν με τη συνδρομή αστυνομικού σκύλου ανίχνευσης ναρκωτικών, εντοπίσθηκε επιμελώς κρυμμένη σε κάθισμα του οχήματος, ποσότητα κοκαΐνης βάρους 4,4 γραμμαρίων. Σε έρευνα που ακολούθησε σε δωμάτιο ξενοδοχείου που διέμενε ο 33χρονος σε περιοχή της Χαλκιδικής, εντοπίσθηκαν με τη συνδρομή του αστυνομικού σκύλου επιμελώς κρυμμένα και κατασχέθηκαν, μικροποσότητα κοκαΐνης και ναρκωτικά δισκία. Επιπλέον κατασχέθηκαν το παραπάνω όχημα που χρησιμοποιούσαν και τρία κινητά τηλέφωνα που βρέθηκαν στην κατοχή τους.

Σύλληψη για καταδικαστική απόφαση

Συνελήφθη χθες (26 Αυγούστου 2019) το μεσημέρι σε περιοχή των Σερρών από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Σιδηροκάστρου, 52χρονος ημεδαπός, διότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Πενταμελούς Εφετείου Αθηνών, σύμφωνα με την οποία του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης 4 ετών για σωματεμπορία.

Σύλληψη για κλοπή

Συνελήφθη χθες (26 Αυγούστου 2019) τα ξημερώματα από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ηράκλειας, ανήλικος ημεδαπός, διότι στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν κοσμήματα που είχε αφαιρέσει την προηγούμενη ημέρα μαζί με ανήλικη ημεδαπή, από την οικία 60χρονου ημεδαπού σε περιοχή των Σερρών. Τα κλεμμένα κοσμήματα αποδόθηκαν στο νόμιμο κάτοχό τους. Επίσης σχηματίσθηκε δικογραφία και σε βάρος δύο ημεδαπών γυναικών ηλικίας 32 και 29 ετών, μητέρες των παραπάνω ανηλίκων, για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου.

Συλλήψεις για καλλιέργεια κάνναβης

• Συνελήφθη χθες (26 Αυγούστου 2019) το μεσημέρι σε περιοχή των Σερρών από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών, 44χρονος ημεδαπός, διότι διαπιστώθηκε να καλλιεργεί σε θαμνώδη έκταση δίπλα από το αγρόκτημα του, συνολικά 11 δενδρύλλια κάνναβης με ύψος από 29 έως 100 εκατοστών, τα οποία εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν.

• Συνελήφθη χθες (26 Αυγούστου 2019) το απόγευμα από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Νάουσας, 53χρονος ημεδαπός, διότι σε αγροτική περιοχή της Ημαθίας, διαπιστώθηκε να καλλιεργεί 2 δενδρύλλια κάνναβης ύψους 140 και 160 εκατοστών, τα οποία εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν. Επίσης στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε μικροποσότητα κάνναβης.