Εκτέλεση ενταλμάτων σύλληψης

• Συνελήφθη χθες (28 Αυγούστου 2019) το μεσημέρι σε περιοχή του Κιλκίς από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς, 48χρονος αλλοδαπός, διότι σε βάρος του εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης της Ανακρίτριας Κιλκίς, για παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικών.

• Συνελήφθη χθες (28 Αυγούστου 2019) το μεσημέρι στην Βέροια από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Βέροιας, 28χρονος ημεδαπός, διότι σε βάρος του εκκρεμούσε βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Βέροιας, για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής.

Εξιχνιάσεις κλοπών

• Από το Τμήμα Ασφάλειας Βέροιας σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 23χρονου ημεδαπού, διότι όπως προέκυψε από την έρευνα, τον περασμένο Μάρτιο στην Βέροια, αφαίρεσε μία μοτοσυκλέτα 36χρονου ημεδαπού, η οποία εντοπίσθηκε στην αποθήκη της οικίας του χωρίς να φέρει κινητήρα και κατασχέθηκε.

• Από το Αστυνομικό Τμήμα Εμμανουήλ Παππά σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 38χρονου αλλοδαπού, διότι όπως προέκυψε από την έρευνα, τον περασμένο Μάιο, διέρρηξε οικία 85χρονης ημεδαπής σε περιοχή των Σερρών και αφαίρεσε μία τηλεόραση και άλλα αντικείμενα συνολικής αξίας 300 ευρώ. Η κλεμμένη τηλεόραση εντοπίσθηκε σε αποθήκη που χρησιμοποιούσε ο 38χρονος και αποδόθηκε στην παθούσα.

• Από το Τμήμα Ασφάλειας Πέλλας σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 34χρονου ημεδαπού, διότι όπως προέκυψε από την έρευνα, το προηγούμενο διάστημα σε περιοχή της Θεσσαλονίκης, αφαίρεσε μία μοτοσυκλέτα 43χρονου ημεδαπού, η οποία εντοπίσθηκε σε περιοχή της Πέλλας και αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη της.

Σχηματισμός δικογραφίας για καλλιέργεια κάνναβης

Από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Σερρών σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 23χρονου ημεδαπού, διότι στην αυλή της οικίας του σε περιοχή των Σερρών, διαπιστώθηκε να καλλιεργεί 9 δενδρύλλια κάνναβης ύψους έως 1,7 μέτρων. Επίσης στον ίδιο χώρο βρέθηκαν και κατασχέθηκαν επιπλέον 16 δενδρύλλια κάνναβης στο στάδιο της αποξήρανσης και μικροποσότητα κάνναβης.