Δευτέρα 26 Αυγούστου και το το κατάστημα play cafe γιόρτασε στο στενό (Αγγελή Γάτσου) όπου από νωρίς το απόγευμα πλήθος κόσμου άρχισε να μαζεύεται για τη μεγάλη γιορτή… Δυνατή μουσική και πλούσιος μπουφές για το καλωσόρισμα…


Το play cafe αποτελεί την ιδανική επιλογή για καφέ και διασκέδαση και σίγουρα είναι ο χώρος που θα επιλέξεις για να χαλαρώσεις και να περάσεις όμορφες και ξέγνοιαστες στιγμές με τους φίλους σου.

Ο λόγος για τον sporτ café “play”, που έχει ανοίξει εδώ και εννιά χρόνια στο στενό της πόλης μας (Αγγελή Γάτσου) και έχει αλλάξει τις συνήθειες των κατοίκων της περιοχής.

Η ιδέα για το play ξεκίνησε πριν από δέκα χρόνια, όπως εξηγεί μιλώντας στο edessanews.gr, ο ιδιοκτήτης Γιώργος Αποστόλου κατά γνωστών “Bob” όταν και δημιουργoύνταν η καφετέρια.

Εδώ ο ιδιοκτήτης σε μια μνημειώδη φωτογραφία με το προσωπικό (Οι άγγελοι του Bob)

Το όμορφο περιβάλλον αλλά και το φιλόξενο προσωπικό του play είναι η καλύτερη επιλογή για να απολαύσεις τον καφέ σου, ενώ η χαρούμενη ατμόσφαιρα τα γέλια και η μουσική συνθέτουν το παζλ της καθημερινής διασκέδασης στο καφέ.




Εννοείται ότι παρέχει και διάφορα είδη φαγώσιμων όπως Burger Hot-Dog Toast Tortilla Club Sandwich.

Αν πάλι προτιμάς τα επιτραπέζια παιχνίδια και να διασκεδάζεις ατελείωτες ώρες με την παρέα σου οι ιθύνοντες του μαγαζιού θα σου προσφέρουν μια μοναδική εμπειρία.

Τελευταία λέξη της τεχνολογίας σε τηλεοράσεις για παρακολούθηση όλων των αθλητικών γεγονότων, playstation για ατελείωτες ώρες gaming, πάνω από 120 διαφορετικά επιτραπέζια (γνώσεων, στρατηγικής, φαντασίας, μνήμης κτλ.) περιμένουν τους φαν των παιχνιδιών.







Follow us
https://www.facebook.com/play.caffe.edessa/