Τον χώρο εργασίας και εξυπηρέτησης των πολιτών επέλεξε να επισκεφτεί ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας κύριος Ιορδάνης Τζαμτζής προκειμένου να έχει ενημέρωση και συνεργασία με τα στελέχη αποκεντρωμένων υπηρεσιών της ΠΕ Πέλλας.

Συγκεκριμένα, ο κ. Αντιπεριφερειάρχης επισκέφτηκε τις εγκαταστάσεις της Διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας στα Γιαννιτσά η οποία εξυπηρετεί μεγάλο αριθμό πολιτών, αγροτών κτηνοτρόφων και επιχειρήσεων μεταποίησης και τυποποίησης, με πολύ σημαντικές παραγωγές, όχι μόνο για την Πέλλα αλλά και την Ελλάδα, συμβάλλοντας στην εθνική οικονομία μέσω των εξαγωγών. Ο κ. Αντιπεριφερειάρχης είχε την ευκαιρία να ενημερωθεί από τα στελέχη για την οργάνωση και λειτουργία της υπηρεσίας και, παράλληλα, συζήτησε μαζί τους για τα περιθώρια βελτίωσης που υπάρχουν, σε μία λογική άμεσης και ποιοτικής εξυπηρέτησης των πολιτών και προσέγγισης νέων αγορών για τα αγροτικά προϊόντα (νωπά και μεταποιημένα).
Σε παρόμοιο κλίμα συνεργασίας και διάθεσης για βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών ήταν η συνάντηση του κ. Τζαμτζή με τα στελέχη της Διεύθυνσης Συγκοινωνιών στον Νέο Μυλότοπο του Δήμου Πέλλας. Η συγκεκριμένη υπηρεσία εξυπηρετεί εξαιρετικά μεγάλο αριθμό επαγγελματιών αυτοκινητιστών, ενώ αντιμετωπίζει σημαντικές «προκλήσεις» δεδομένων των δρομολογούμενων αλλαγών στον τομέα των εξετάσεων οδήγησης. Ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας είχε ακόμη την ευκαιρία να συνομιλήσει στην υπηρεσία με εξυπηρετούμενους πολίτες για την εμπειρία εξυπηρέτησης που έχουν και αν υπάρχουν δυνατότητες για περεταίρω βελτίωσης.
Οι πολίτες της Πέλλας είναι πάντοτε στο επίκεντρο όλων των πολιτικών και δράσεων της ΠΕ Πέλλας, καθώς η μακροπρόθεσμη προοπτική ανάπτυξης της περιοχής «κτίζεται» μέσα από τη συνεχή βελτίωση της καθημερινότητας και από κοινού με την κοινωνία των πολιτών.