Μετά από ένα πολύ έντονο και δημιουργικό καλοκαίρι με πλειάδα εκδρομών και δράσεων των μελών του ΚΑΠΗ ξεκινούν σταδιακά τα τμήματα για τα μέλη του ΚΑΠΗ Έδεσσας.

Αρχή γίνεται με το τμήμα της χορωδία που θα προσφέρει μελωδίες με νοσταλγικές καντάδες περπατώντας τα στενά της πόλης μας.
Την Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου, ώρα 19:00, βραδιά πανσελήνου, θα ξεκινήσει η χορωδία του ΚΑΠΗ Έδεσσας από την Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας (Νομαρχία) και θα περπατήσει μελωδικά τους δρόμους από τη Νομαρχία έως και τα στενά του Βαροσίου.
Την Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου ώρα 19:00, με αφετηρία την πλατεία Γρανικού θα τραγουδήσει στις γειτονιές με κλείσιμο της βραδιάς στη πλατεία Ηρώων της Έδεσσας.
Και τέλος στις 25 Σεπτεμβρίου ημέρα Τετάρτη ώρα 19:00, θα ξεκινήσει η χορωδία από τη πλατεία Μουσείου (Τζαμί) και θα διαβεί τα στενά του Α΄ συνοικισμού.
Η θέληση και η διάθεση για τραγούδι και ζωή των μελών της χορωδίας του ΚΑΠΗ Έδεσσας είναι τεράστια όπως και η αγάπη για την πόλη μας.
Ο Πρόεδρος του Ευ Ζην – ΚΑΠΗ Έδεσσας κ. Δημήτριος Γιώγας εξέφρασε την ικανοποίησή του για τον δυναμισμό που έχουν όλα τα τμήματα του ΚΑΠΗ Έδεσσας αλλά και την διάθεσή τους για ενεργή συμμετοχή σε όλα τα δρώμενα της πόλης. Αποτελούν παράδειγμα ενέργειας και προσφοράς για όλους μας, έτσι ως Νομικό Πρόσωπο του Δήμου Έδεσσας, μαζί με την υποστήριξη του Δημάρχου κ. Δημήτρη Γιάννου, ενισχύουμε και στηρίζουμε όλες τις δραστηριότητες των μελών του ΚΑΠΗ γιατί μέσα από αυτές ενδυναμώνεται η αυτενέργεια και η συμμετοχικότητα αλλά κυρίως βελτιώνεται η ποιότητα ζωής αφού παραμένουν ενεργοί πολίτες μέσα από αισιόδοξες και δημιουργικές δράσεις.
Καλούμε όλους τους Εδεσσαίους να συμμετέχουν μαζί μας τραγουδώντας στις όμορφες γωνίες της πόλης μας.