Σειρά παρεμβάσεων ολοκλήρωσε η Α’ ΕΛΜΕ Πέλλας, προκειμένου να αντιμετωπιστούν σημαντικά ζητήματα που απασχόλησαν την εκπαιδευτική κοινότητα της περιοχής ευθύνης της. Συγκεκριμένα, μετά από περιοδείες μελών του Διοικητικού Συμβουλίου σε σχολεία της Έδεσσας, Σκύδρας και Αλμωπίας, καταγράφηκαν προβλήματα και κυρίως τα υπάρχοντα κενά, τα οποία προωθήθηκαν στην ΟΛΜΕ με στόχο να πιεστεί το Υπουργείο Παιδείας και να προχωρήσει στην πρόσληψη αναπληρωτών το συντομότερο δυνατό. Η προσπάθεια αυτή ήδη έφερε αποτέλεσμα, καθώς αναμένεται τις προσεχείς ημέρες και νέα φάση πρόσληψης αναπληρωτών.

Επίσης, σοβαρό θέμα προέκυψε με την υλοποίηση του θεσμού της Μαθητείας για μαθητές του ΕΠΑΛ Έδεσσας. Μετά από σχετική διερεύνηση, δρομολογήθηκε λύση.
Το Διοικητικό Συμβούλιο έχει προγραμματίσει μια ακόμη σημαντική παρέμβαση τις επόμενες μέρες, που θα αφορά σε πολλά σχολεία της περιοχής. Θα υπάρξει σχετική ανακοίνωση.
Με πνεύμα συνεργασίας και έχοντας στο επίκεντρο τα ζητήματα που απασχολούν τους εκπαιδευτικούς, το Διοικητικό Συμβούλιο της Α’ ΕΛΜΕ Πέλλας καταβάλει συνεχείς και στοχευμένες προσπάθειες και παρεμβάσεις προς κάθε κατεύθυνση.

για την Α΄ Ε.Λ.Μ.Ε. Πέλλας
Ο Πρόεδρος

Πριβαρτιτσάνης Πέτρος