Πραγματοποιήθηκε ή 1η Επίσημη τακτική συνεδρίαση του Συμβουλίου της Δημοτικής Κοινότητας Έδεσσας στην αίθουσα συνεδριάσεων στο δημαρχείο το Σάββατο 12 Οκτωβρίου 2019 στις 12 το μεσημέρι.

Ο πρόεδρος, Πέτρος Γαλανός, αφού καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους τοπικούς συμβούλους ευχήθηκε καλή επιτυχία στο έργο τους και να έχουν μία γόνιμη, αρμονική και δημιουργική συνεργασία. Αμέσως μετά ξεκίνησε η τακτική συνεδρίαση του τοπικού συμβουλίου με μοναδικό θέμα την τοποθέτηση μπάρας στον πεζόδρομο της πόλης μας. Στο τοπικό Συμβούλιο υπήρχε η αίσθηση της συνεργασίας από όλους με γνώμονα τη βελτίωση της καθημερινότητας των συμπολιτών μας.

Παράλληλα, η συνεδρίαση αποτέλεσε και μια ευκαιρία γνωριμίας μεταξύ των τοπικών συμβούλων. Μέσα σε ένα πολύ καλό κλίμα εκφράστηκε από όλους η ανάγκη αλλά και η έντονη διάθεση για συνεργασία με σκοπό την αναβάθμιση των υπηρεσιών που προσφέρουν οι συνεδριάσεις με γνώμονα την ανάπτυξη της περιοχής μας.

Προηγήθηκε η Ενημέρωση σχετικά με τη λειτουργία του τοπικού συμβουλίου της Δημοτικής Κοινότητας Έδεσσας και οι Αρμοδιότητες των οργάνων Διοίκησης Κοινοτήτων, σύμφωνα με τη σχετική Εγκύκλιο του Υπουργείου Εσωτερικών από τη γραμματέα.