Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι εργασίες του 12ου Τακτικού Συνεδρίου της ΟΝΝΕΔ μετά και το πέρας της τρίτης ημέρας διεξαγωγής του.

Οι συζητήσεις ολοκληρώθηκαν με τις δύο τελευταίες θεματικές «Ενέργεια, Περιβάλλον και Υποδομές» όπου τοποθετήθηκαν ο Υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας Κωστής Χατζηδάκης και ο Υπουργός Υποδομών και Μεταφορών Κώστας Αχ. Καραμανλής και «Τουρισμός, Αγροτική Ανάπτυξη & Κλιματική Αλλαγή» με τις ομιλίες του Υπουργού Τουρισμού Χάρη Θεοχάρη και του Υφυπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Κώστα Σκρέκα.

Παράλληλα. ολοκλρώθηκε όπως ήταν προγραμματισμένη η διαδικασία της ψηφοφορίας για την ανάδειξη της Κεντρικής Επιτροπής της ΟΝΝΕΔ και των εκπροσώπων της ΟΝΝΕΔ στην Πολιτική Επιτροπή της Νέας Δημοκρατίας.

Από το Νομό μας εκλέχτηκαν στην Κεντρική Επιτροπή οι Θοδωρής Καθρέπτης και Βασιλεία Ιωαννίδου ενώ στην Πολιτική Επιτροπή της ΟΝΝΕΔ ο Μάκης Δημητριάδης.

Στο συνέδριο παραβρέθηκε επίσης και ο δικός μας Εδεσσαίος Χρήστος Παπατούσης ο οποίος είναι αντιπρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Έδεσσας όπου εκπροσώπησε τους νέους και τις νέες της πόλης μας στο 12ο συνέδριο της ΟΝΝΕΔ.

Ο Χρήστος Παπατούσης μετά το πέρας του 12 συνέδρίου δήλωσε:

Ευχαριστώ πολύ όλους τους φίλους/ες για την πολύτιμη στήριξη τους,να γίνει και αυτό το βήμα. Το αύριο μας περιμένει…

Συγχαρητήρια από τον Πρόεδρο της ΔΗΜ.ΤΟ Ν.Δ. Έδεσσας Κώστα Μπατσίρη

” Συγχαρητήρια στους αγαπητούς φίλους και συναγωνιστές Θοδωρή Καθρέπτη και Βασιλεία Ιωαννίδου για την εκλογή τους στην Κ.Ε. της Ν.Δ. καθώς και τον φίλο Μάκη Δημητριάδη για την εκλογή του, στην Πολιτική Επιτροπή της ΝΔ.
Η νεολαία ( ΟΝΝΕΔ) της ΝΔ, στην Πέλλα, αλλά και όλοι εμείς, οφείλουμε να στηρίξουμε αυτή την υψηλόβαθμη εκπροσώπηση, συνδέοντας τις ανησυχίες της νέας γενιάς, με ένα αισιόδοξο μέλλον.

Καλή δύναμη!”