Συλλήψεις για ναρκωτικά

• Συνελήφθη χθες (18 Οκτωβρίου 2019) το μεσημέρι σε περιοχή των Σερρών, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών, 48χρονος ημεδαπός, καθώς διαπιστώθηκε να καλλιεργεί στην αυλή της οικίας του 4 δενδρύλλια κάνναβης ύψους από 50 έως 80 εκατοστών, τα οποία εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν.
• Συνελήφθη χθες (18 Οκτωβρίου 2019) το μεσημέρι σε περιοχή της Ημαθίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Βέροιας, 51χρονος ημεδαπός, καθώς διαπιστώθηκε να καλλιεργεί σε αγρόκτημα ιδιοκτησίας του 4 δενδρύλλια κάνναβης ύψους 70 εκατοστών, τα οποία εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν. Επίσης στον ίδιο χώρο βρέθηκε και κατασχέθηκε μικροποσότητα κάνναβης.
• Συνελήφθη χθες (18 Οκτωβρίου 2019) το μεσημέρι στις Σέρρες, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Διεύθυνσης Αστυνομίας Σερρών, 27χρονος ημεδαπός, καθώς εντοπίστηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν 5 μικροσυσκευασίες με ηρωίνη, συνολικού βάρους 2,7 γραμμαρίων. Προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Σερρών.

Σύλληψη για κλοπή

Συνελήφθη χθες (18 Οκτωβρίου 2019) το μεσημέρι σε περιοχή της Πέλλας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Σκύδρας, 22χρονος ημεδαπός, καθώς το βράδυ της 17 προς 18 Οκτωβρίου 2019 διέρρηξε κατάστημα σε περιοχή της Πέλλας και αφαίρεσε το χρηματικό ποσό των 65 ευρώ, σύμφωνα με δήλωση του 35χρονου παθόντα.

Εξιχνίαση κλοπής

Από το Τμήμα Ασφάλειας Πέλλας σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 37χρονου ημεδαπού, καθώς όπως προέκυψε από την έρευνα χθες (18 Οκτωβρίου 2019) το μεσημέρι αφαίρεσε μία τσάντα από σταθμευμένο όχημα σε περιοχή της Πέλλας, που περιείχε το χρηματικό ποσό των 350 ευρώ, δύο τραπεζικές κάρτες και διάφορα προσωπικά έγγραφα, σύμφωνα με δήλωση της 42χρονης παθούσας.