Σύλληψη για ναρκωτικά

Συνελήφθη χθες (23 Οκτωβρίου 2019) το πρωί σε περιοχή της Πέλλας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Πέλλας, 38χρονος ημεδαπός, καθώς σε έρευνα της οικίας του εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν 3 συσκευασίες που περιείχαν κάνναβη συνολικού βάρους 218 γραμμαρίων.

Σύλληψη για απόπειρα κλοπής – Εξιχνιάσεις κλοπών

Συνελήφθη επ’ αυτοφώρω χθες (23 Οκτωβρίου 2019) το πρωί σε περιοχή της Πέλλας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Πέλλας, 39χρονος αλλοδαπός, καθώς προσπάθησε να αφαιρέσει το πορτοφόλι 65χρονου ημεδαπού, χωρίς ωστόσο να τα καταφέρει. Από την περαιτέρω έρευνα προέκυψε ότι το πρώτο δεκαήμερο του μήνα Οκτωβρίου 2019 στην ίδια περιοχή, αφαίρεσε τα πορτοφόλια δύο ακόμη ημεδαπών ηλικίας 81 και 77 ετών, τα οποία συνολικά περιείχαν το χρηματικό ποσό των 700 ευρώ, δύο τραπεζικές κάρτες και προσωπικά τους έγγραφα.

Εξιχνιάσεις κλοπών

• Από το Τμήμα Ασφάλειας Αλεξάνδρειας σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 37χρονου ημεδαπού, καθώς όπως προέκυψε από την έρευνα τον περασμένο Σεπτέμβριο διέρρηξε με συνεργό του όχημα σε περιοχή της Ημαθίας, από το οποίο αφαίρεσε μία τσάντα που περιείχε 1 κινητό τηλέφωνο, 1 τραπεζική κάρτα και το χρηματικό ποσό των 70 ευρώ περίπου. Επίσης, το ίδιο χρονικό διάστημα σε περιοχή της Ημαθίας, αφαίρεσε την τσάντα 58χρονης από το όχημά της, η οποία περιείχε το χρηματικό ποσό των 100 ευρώ και 5 τραπεζικές κάρτες, με τις οποίες στη συνέχεια πραγματοποίησε συναλλαγές σε καταστήματα συνολικής αξίας 144,25 ευρώ.

• Από το Τμήμα Ασφάλειας Βέροιας σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 16χρονου ημεδαπού, καθώς όπως προέκυψε από την έρευνα στις 7 Οκτωβρίου 2019 διέρρηξε οικία 63χρονου στη Βέροια και αφαίρεσε κοσμήματα συνολικής αξίας 450 ευρώ, καθώς και τα κλειδιά δύο οχημάτων και της οικίας του παθόντα. Σε έρευνα της οικίας του 16χρονου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τα κλεμμένα κλειδιά των οχημάτων.