Ο Τομέας Γαστρονομίας του ΙΕΚ ΠΑΣΤΕΡ διοργάνωσε δωρεάν σεμινάριο, την Πέμπτη 31 Οκτωβρίου, με εισηγητή τον κο Γρηγορόπουλο Μάνο, Vegan Chef, ο οποίος πραγματοποίησε μια διεξοδική παρουσίαση της vegan κουζίνας, δημιουργώντας μοναδικές γευστικές απολαύσεις που άφησαν τις καλύτερες εντυπώσεις στο κοινό.

Το σεμινάριο «Vegan Κουζίνα» ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία, σε δύο κύκλους λόγω της αυξημένης προσέλευσης τόσο των σπουδαστών του ΙΕΚ ΠΑΣΤΕΡ, όσο των σπουδαστών και φοιτητών από άλλα εκπαιδευτήρια.
Το σεμινάριο πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του προγράμματος εξειδίκευσης Vegan Chef του ΙΕΚ ΠΑΣΤΕΡ.
Πληροφορίες:
ΙΕΚ ΠΑΣΤΕΡ, Τσιμισκή 45, Θεσσαλονίκη