Με νίκη στην έδρα του συνέχισε για την ένατη αγωνιστική τις υποχρεώσεις το ανδρικό τμήμα basketball του «Μ. Αλεξάνδρου» Γιαννιτσών νικώντας την ομάδα της «ΑΚΕ Πιερίας με σκορ 83-62 για το πρωτάθλημα της Β’ κατηγορίας που διοργανώνει η Ε.ΚΑ.Σ.ΚΕ. Μακεδονίας.

Σε ένα παιχνίδι που από την αρχή κυριάρχησε η δύναμη, η ομάδα του «Μέγα» κατάφερε να κρατήσει την ομάδα της Κατερίνης στα δύο δεκάλεπτα του πρώτου ημίχρονου μακριά από το καλάθι της, με αποτέλεσμα το ημίχρονο του παιχνιδιού κα «κλείσει» με σκορ 56-32.
Στην συνέχεια του παιχνιδιού η ομάδα του «Μέγα» κρατώντας σαν όπλο της την δυνατή άμυνα και ελέγχοντας τον ρυθμό του παιχνιδιού και για τα επόμενα δύο δεκάλεπτα πήρε το «ροζ» φύλλο του αγώνα με τελικό σκόρ 83-62.

Σε δηλώσεις του αμέσως μετά το τέλος του αγώνα, ο προπονητής της ομάδας του Μ. Αλεξάνδρου Γιαννιτσών, Δημήτρης Κυριαζής, τόνισε τα εξής: «Συγχαρητήρια στους παίκτες μας για το αποτέλεσμα γιατί θα κρατήσουμε σήμερα μόνο αυτό. Ήταν ένα δυνατό παιχνίδι που έφερε εκνευρισμό και χάσαμε την συγκέντρωση μας και αυτό επηρέασε με την σειρά του την απόδοση μας.

Συγχαρητήρια στην ομάδα της ΑΚΕΠ. για την δύναμη και το πάθος που έδειξαν στο παιχνίδι.
Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους φιλάθλους μας, που είναι σε κάθε παιχνίδι και με την παρουσία τους βοηθούν την ομάδα μας σε κάθε δραστηριότητά της.»

Τα δεκάλεπτα: Α:33-19 Β:23-13 Γ:15-17 Δ:12-13

Οι συνθέσεις των ομάδων:

«Μ. Αλέξανδρος» Γιαννιτσών: (Γ. Κασιμίδης – Δ. Κυριαζής) Πέτσος Θ.13π, Στόιτσης Κ. 17π, Μόσχου Κ. 2π, , Παπαμανώλης Π. 20π, Παπαδόπουλος Γ. 16π, . Παρτσαλάκης Σ., Μαυρένης Δ., Χατζηλαμπρινός Σ.15π, Χατζηλαμπρινός Θ.,Κουτρουλός Σ., Ποζουκίδης Π., Χαλόφτης Γ.

«Α.Κ.Ε.Πιερίας» : (Raicevits M.) Μαραζής Γ.2π, Παπάς Π.6π, Ξαφένιας Ε.12π, Λυκίδης Α.27π, Αντωνίου Χ.5π, Ίτσιος Θ.4π, Πιτσιάβας Γ.6π,