Σύλληψη για κλοπή

Συνελήφθη χθες (31 Οκτωβρίου 2019) το απόγευμα σε περιοχή του Κιλκίς, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κιλκίς, 40χρονος ημεδαπός, διότι κατελήφθη να αφαιρεί χάλκινα καλώδια από εγκαταστάσεις μη λειτουργικής επιχείρησης. Στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο κόφτες μετάλλων. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Κιλκίς.

Εξιχνίαση κλοπών

Από το Τμήμα Ασφάλειας Πέλλας σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 36χρονου ημεδαπού, διότι όπως προέκυψε από την έρευνα, τον περασμένο Αύγουστο και Οκτώβριο, αφαίρεσε αντίστοιχα από περιοχές της Θεσσαλονίκης, μία μοτοσυκλέτα και ένα αυτοκίνητο, τα οποία εντοπίσθηκαν στην κατοχή του και αποδόθηκαν στους νόμιμους κατόχους τους.

Σύλληψη για καταδικαστική απόφαση

Συνελήφθη χθες (31 Οκτωβρίου 2019) το μεσημέρι στην Βέροια από αστυνομικούς τους Τμήματος Ασφάλειας Βέροιας, 30χρονος ημεδαπός, διότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Βέροιας, σύμφωνα με την οποία του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης 2 ετών, για το αδίκημα της κλοπής.