Σύλληψη για ναρκωτικά

Συνελήφθη χθες (5 Νοεμβρίου 2019) το απόγευμα σε περιοχή των Σερρών, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών, 46χρονος ημεδαπός, καθώς σε αποθήκη που χρησιμοποιούσε, διαπιστώθηκε να αποκρύπτει ποσότητα κάνναβης βάρους 103,8 γραμμαρίων, φυτικά αποσπάσματα κάνναβης βάρους 702 γραμμαρίων και 2,5 ναρκωτικά δισκία τα οποία κατασχέθηκαν.

Σύλληψη για παράνομη ανασκαφή

Συνελήφθησαν χθες (5 Νοεμβρίου 2019) το απόγευμα σε περιοχή της Χαλκιδικής, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Πολυγύρου, 5 ημεδαποί ηλικίας από 48 έως 61 ετών, καθώς εντοπίσθηκαν να διενεργούν παράνομη ανασκαφή. Στην κατοχή 51χρονου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα σκαπτικό εργαλείο και ένας ασύρματος πομποδέκτης, ενώ στο σημείο της ανασκαφής εντοπίσθηκαν διάφορα εργαλεία και λοιπά αντικείμενα που χρησιμοποιούσαν.

Σύλληψη για καταδικαστική απόφαση

Συνελήφθη χθες (5 Νοεμβρίου 2019) το μεσημέρι σε περιοχή του Κιλκίς, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς, 54χρονος ημεδαπός διότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Εφετείου Κακουργημάτων Θεσσαλονίκης, σύμφωνα με την οποία του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης 21 μηνών για δωροδοκία και παραβάσεις εργατικής νομοθεσίας.

Σύλληψη για καταδικαστική απόφαση

Συνελήφθη χθες (5 Νοεμβρίου 2019) τα ξημερώματα σε περιοχή της Πέλλας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Πέλλας, 40χρονος ημεδαπός, διότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Θεσσαλονίκης, σύμφωνα με την οποία του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης 2 ετών για υπεξαίρεση.

Εξιχνίαση κλοπής

Από το Αστυνομικό Τμήμα Εμμανουήλ Παππά σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος δύο ημεδαπών ηλικίας 22 και 23 ετών, καθώς όπως προέκυψε από την έρευνα τον περασμένο Οκτώβριο διέρρηξαν παρεκκλήσι σε περιοχή των Σερρών και αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των 150 ευρώ.