Συλλήψεις για ναρκωτικά

• Συνελήφθησαν χθες (6 Νοεμβρίου 2019) το βράδυ σε περιοχή της Πέλλας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Πέλλας, τρεις ημεδαποί ηλικίας 16, 19 και 22 ετών, διότι στην κατοχή τους βρέθηκε και κατασχέθηκε ποσότητα κάνναβης βάρους 3,9 γραμμαρίων, την οποία διαπιστώθηκε ότι προμηθεύτηκαν από 21χρονο ημεδαπό. Στη συνέχεια, εντοπίσθηκε ο 21χρονος μαζί με ένα 31χρονο ημεδαπό και συνελήφθησαν, διότι αντιλαμβανόμενοι τον αστυνομικό έλεγχο απέρριψαν ποσότητα κάνναβης βάρους 4,1 γραμμαρίων. Επιπλέον, στην οικία του 21χρονου βρέθηκαν 23,8 γραμμάρια κάνναβης, μια ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας, σπόροι κάνναβης, ένα κινητό τηλέφωνο και χρηματικό ποσό προερχόμενο από την πώληση κάνναβης, τα οποία και κατασχέθηκαν.

• Συνελήφθη χθες (6 Νοεμβρίου 2019) το πρωί σε περιοχή της Πιερίας, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης, 35χρονος ημεδαπός, καθώς σε αγρόκτημα ιδιοκτησίας του, βρέθηκε και κατασχέθηκε ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης βάρους 36 γραμμαρίων.

Εξιχνίαση κλοπής

Από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μουδανιών σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος τριών ημεδαπών ηλικίας 43, 46 και 48 ετών, καθώς όπως προέκυψε από την έρευνα, την 1 Νοεμβρίου 2019 σε περιοχή της Χαλκιδικής, αφαίρεσαν από την κατοχή 80χρονης ημεδαπής ένα πορτοφόλι με το χρηματικό ποσό 100 ευρώ και 5 τραπεζικές κάρτες, με τις οποίες πραγματοποίησαν ανέπαφες συναλλαγές ύψους περίπου 314 ευρώ, σε καταστήματα στην ίδια περιοχή.