Σύλληψη για κλοπές

Συνελήφθη χθες (11 Νοεμβρίου 2019) το απόγευμα στην Έδεσσα από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Έδεσσας, 24χρονος αλλοδαπός, διότι όπως προέκυψε από την έρευνα, νωρίτερα την ίδια ημέρα, με πρόσχημα ότι ζητούσε νερό, μπήκε στην οικία 86χρονης ημεδαπής και αφαίρεσε κοσμήματα αξίας 700 ευρώ. Επιπλέον, την ίδια ημέρα, χωρίς να γίνει αντιληπτός, αφαίρεσε από την κατοχή 75χρονης ημεδαπής το χρηματικό ποσό των 50 ευρώ. Τα κλεμμένα κοσμήματα βρέθηκαν στην κατοχή του και αποδόθηκαν στην ιδιοκτήτρια.
Συλλήψεις για παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικών και περί όπλων

• Συνελήφθη χθες (11 Νοεμβρίου 2019) το μεσημέρι σε περιοχή της Χαλκιδικής, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Πολυγύρου, 46χρονος ημεδαπός, διότι σε αστυνομικό έλεγχο, βρέθηκαν στην κατοχή του και στην οικία του, ποσότητες κάνναβης συνολικού βάρους 18,3 γραμμαρίων, ένα κυνηγετικό όπλο που κατείχε παράνομα, ένα σπρέι πιπεριού και μία ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας, τα οποία και κατασχέθηκαν.

• Συνελήφθη χθες (11 Νοεμβρίου 2019) το μεσημέρι σε περιοχή της Χαλκιδικής, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Πολυγύρου, 38χρονη ημεδαπή, διότι διαπιστώθηκε να κατέχει παράνομα στην οικία της, ένα κυνηγετικό όπλο και ένα σπρέι πιπεριού, τα οποία και κατασχέθηκαν.

Σύλληψη για κατοχή κάνναβης

Συνελήφθη χθες (11 Νοεμβρίου 2019) το βράδυ σε περιοχή της Χαλκιδικής, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας του Τμήματος Ασφάλειας Πολυγύρου, 25χρονος ημεδαπός, διότι σε αστυνομικό έλεγχο διαπιστώθηκε να κατέχει ποσότητα κάνναβης βάρους 17,7 γραμμαρίων, η οποία και κατασχέθηκε. Προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Μουδανιών.