Σύλληψη για παράβαση της νομοθεσίας περί εξαρτησιογόνων ουσιών και περί όπλων Συνελήφθη χθες (19 Νοεμβρίου 2019) το πρωί σε περιοχή της Πέλλας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Πέλλας, 56χρονος ημεδαπός, διότι σε αστυνομικό έλεγχο σε αποθήκη που χρησιμοποιούσε, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

• ποσότητες κάνναβης συνολικού βάρους 1 κιλού και 474 γραμμαρίων,
• ένα κυνηγετικό και ένα αεροβόλο τυφέκιο,
• ένα πιστόλι κρότου – αερίου και
• 30 φυσίγγια.
(Η υπόθεση συνοδεύεται από φωτογραφικό υλικό)
Συλλήψεις για κλοπή Συνελήφθησαν χθες (19 Νοεμβρίου 2019) το απόγευμα στη Βέροια, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Βέροιας με τη συνδρομή αστυνομικών της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. του Αστυνομικού Τμήματος Βέροιας, τρεις ημεδαπές ηλικίας 23, 21 και 19 ετών, καθώς όπως προέκυψε από την έρευνα, το πρωί της ίδιας ημέρας, μπήκαν παράνομα σε διαμέρισμα 74χρονης ημεδαπής και αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των 3.460 ευρώ. Το χρηματικό ποσό βρέθηκε στην κατοχή της 19χρονης και αποδόθηκε στην παθούσα.
Σύλληψη για καταδικαστική απόφαση Συνελήφθη χθες (19 Νοεμβρίου 2019) το απόγευμα σε περιοχή της Χαλκιδικής, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Σιθωνίας, 67χρονος ημεδαπός, διότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Πολυγύρου, σύμφωνα με την οποία του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης 18 μηνών και χρηματική ποινή 5.000 ευρώ, για παράβαση του γενικού οικοδομικού κανονισμού.