Σύλληψη για ληστεία

Συνελήφθη σήμερα (27 Νοεμβρίου 2019) τα ξημερώματα σε περιοχή των Σερρών, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Βισαλτίας, με την συνδρομή αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών, 37χρονος ημεδαπός, διότι όπως προέκυψε από την έρευνα, χθες (26 Νοεμβρίου 2019) το απόγευμα, έχοντας καλυμμένο το πρόσωπό του με κουκούλα, μπήκε σε κατάστημα και με την απειλή όπλου σε βάρος 84χρονου ημεδαπού, αφαίρεσε από το ταμείο το χρηματικό ποσό των 30 ευρώ.

Σύλληψη για μεταφορά μη νόμιμων αλλοδαπών

Συνελήφθη χθες (26 Νοεμβρίου 2019) το απόγευμα σε περιοχή του Κιλκίς, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς, 19χρονος αλλοδαπός, καθώς σε έλεγχο του οχήματος που οδηγούσε, διαπιστώθηκε να έχει επιβιβάσει και να μεταφέρει έναντι αμοιβής, 8 αλλοδαπούς (οι 3 από τους οποίους ανήλικοι), οι οποίοι στερούνταν νόμιμων ταξιδιωτικών εγγράφων. Κατασχέθηκε το παραπάνω όχημα και ένα κινητό τηλέφωνο που βρέθηκε στην κατοχή του 19χρονου. Προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Παιονίας.

Συλλήψεις για κλοπή και παραμέληση εποπτείας ανηλίκου

Συνελήφθησαν προχθές (25 Νοεμβρίου 2019) το μεσημέρι σε περιοχή της Ημαθίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Αλεξάνδρειας, 30χρονη ημεδαπή καθώς και ο ανήλικος γιος της, διότι προσποιούμενοι τους πελάτες, αφαίρεσαν από κατάστημα προϊόντα αξίας 30 ευρώ. Τα αφαιρεθέντα αντικείμενα βρέθηκαν στην κατοχή τους και αποδόθηκαν στο νόμιμο κάτοχό τους. Επίσης, όπως διαπιστώθηκε από την αστυνομική έρευνα, το Σεπτέμβριο του έτους 2019, είχαν αφαιρέσει προϊόντα αξίας 80 ευρώ από το ίδιο κατάστημα.

Σύλληψη για λαθραία τσιγάρα

Συνελήφθη χθες (26 Νοεμβρίου 2019) το απόγευμα σε περιοχή της Χαλκιδικής, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Πολυγύρου, 53χρονος ημεδαπός, διότι διαπιστώθηκε να κατέχει στην οικία του 600 πακέτα τσιγάρων, τα οποία δεν έφεραν την ειδική ταινία φόρου κατανάλωσης και δεν είχαν καταβληθεί για αυτά οι νόμιμοι φόροι και δασμοί. Τα λαθραία τσιγάρα κατασχέθηκαν και θα αποσταλούν στο αρμόδιο τελωνείο.