Συνελήφθησαν 3 ημεδαποί και αναζητείται έτερος συνεργός τους
Κατασχέθηκαν το Ι.Χ.Ε. που επέβαιναν οι συλληφθέντες, διαρρηκτικά εργαλεία και τα κλοπιμαία

Από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών εξιχνιάσθηκαν μετά από μεθοδική έρευνα, διαρρήξεις οικιών σε περιοχές των Σερρών στις οποίες ενέχονται 4 ημεδαποί ηλικίας 54, 52, 36 και 27 ετών.
Ειδικότερα, χθες (14 Δεκεμβρίου 2019) το πρωί, οι προαναφερόμενοι έχοντας διαπράξει κλοπές σε οικίες σε διάφορες περιοχές των Σερρών, τράπηκαν σε φυγή επιβιβαζόμενοι σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, ενώ ακολούθως συγκρούστηκαν πλαγιομετωπικά με αντίθετα κινούμενο όχημα που οδηγούσε ένας 51χρονος, με αποτέλεσμα να προκληθούν υλικές ζημιές στα δύο οχήματα.
Το όχημα των δραστών συνέχισε την πορεία του και τελικά ακινητοποιήθηκε σε αγροτική περιοχή, όπου και συνελήφθησαν οι 3 ημεδαποί ηλικίας 52, 36 και 27 ετών από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Βισαλτίας, ενώ ο 54χρονος διέφυγε πεζός.
Όπως προέκυψε από την έρευνα, την ίδια ημέρα πρωινές ώρες, οι προαναφερόμενοι παραβιάζοντας την κεντρική είσοδο με αιχμηρό αντικείμενο διέπραξαν διαρρήξεις στην οικία μίας 48χρονης αφαιρώντας διάφορα χρυσαφικά και το χρηματικό ποσό των 20 ευρώ και στην οικία ενός 77χρονου αφαιρώντας το χρηματικό ποσό των 10 ευρώ και 2 πακέτα τσιγάρων.
Το προαναφερόμενο όχημα ιδιοκτησίας του 54χρονου κατασχέθηκε, ενώ σε έρευνα του οχήματος βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, μεταξύ άλλων, πλήθος διαρρηκτικών εργαλείων, καθώς και διάφορα χρυσαφικά και το χρηματικό ποσό των 30 ευρώ, που αποδόθηκαν στους νόμιμους κατόχους των.
Οι συλληφθέντες με την δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους, θα οδηγηθούν στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Σερρών.