-Το περασμένο Σάββατο [21/12/2019], στην Αριδαία του Δήμου Αλμωπίας πραγματοποιήθηκε Χριστουγεννιάτικο παιδικό πάρτι, που διοργάνωσε ο Δήμος Αλμωπίας και η ΔΗ.Κ.Ε.Α.Στην εκδήλωση συμμετείχε η Τοπική Διοίκηση Πέλλας της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών, από κοινού με τις τοπικές Αστυνομικές Υπηρεσίες, το Αστυνομικό Τμήμα Αλμωπίας και το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Αριδαίας.

Κατά τη διάρκεια της δράσης μας ,σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο, μοιράστηκαν σε όσους συμμετείχαν,μικρούς και μεγάλους, φυλλάδια σχετικά με θέματα αστυνομικού ενδιαφέροντος όπως για την ασφάλεια και τους κινδύνους του διαδικτύου , τα ναρκωτικά , τις τηλεφωνικές απάτες , την οδική ασφάλεια, την πρόληψη κλοπών, κλπ. Παράλληλα με ανάλογο φυλλάδιο ενημερώθηκαν οι συμπολίτες μας σχετικά με τη Διεθνή Ένωση Αστυνομικών,τους στόχους και τις δράσεις της και τη συνεισφορά μας στον Έλληνα αστυνομικό και τις τοπικές κοινωνίες.

– Με τη δράση αυτή ,που έτυχε μεγάλης ανταπόκρισης από το κοινό, η Τοπική Διοίκηση Πέλλας της Διεθνής Ένωσης Αστυνομικών , για άλλη μια φορά συνέβαλλε στην ενημέρωση για το έργο και την προσφορά του Έλληνα Αστυνομικού στην κοινωνία,με την παρουσία της στην επίκαιρη αυτή εκδήλωση της Δημοτικής Αρχής.-
SERVO PER AMIKECO
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ Κωνσταντινος ΣΕΛΚΟΥ ΕΙΡΗΝΗ