Σύλληψη για κλοπή

Συνελήφθη χθες (9 Δεκεμβρίου 2019) το βράδυ από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μουδανιών, 42χρονη ημεδαπή, διότι όπως προέκυψε από την έρευνα, νωρίτερα την ίδια ημέρα, μπήκε παράνομα σε οικία 89χρονης ημεδαπής σε περιοχή της Χαλκιδικής και αφαίρεσε το χρηματικό ποσό των 840 ευρώ. Επίσης διαπιστώθηκε ότι τον περασμένο Απρίλιο στην ίδια περιοχή της Χαλκιδικής, ενεργώντας μαζί με συνεργό της, προσέγγισαν 68χρονη ημεδαπή στην οικία της και με το πρόσχημα της άμεσης ανάγκης για ενίσχυση λόγω προβλημάτων υγείας, της απέσπασαν το χρηματικό ποσό των 100 ευρώ και χωρίς να γίνουν αντιληπτοί, αφαίρεσαν από την οικία της μία τσάντα με το χρηματικό ποσό των 600 ευρώ.

Εξιχνίαση κλοπής

Από το Αστυνομικό Τμήμα Εμμανουήλ Παππά, σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος ανήλικης ημεδαπής και ανήλικου ημεδαπού, καθώς όπως προέκυψε από την έρευνα, το πρωί της 1ης Δεκεμβρίου 2019, μπήκαν παράνομα σε οικία 78χρονης ημεδαπής σε περιοχή των Σερρών και αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των 2.350 ευρώ.

Σύλληψη για κατοχή κάνναβης

Συνελήφθη χθες (9 Δεκεμβρίου 2019) το βράδυ στην Κατερίνη, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. του Αστυνομικού Τμήματος Κατερίνης, 18χρονος ημεδαπός, διότι σε αστυνομικό έλεγχο, βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε, ποσότητα κάνναβης βάρους 50,6 γραμμαρίων. Προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Κατερίνης.