Εξιχνίαση κλοπών – Σύλληψη για κλοπή

Συνελήφθη χθες (15 Δεκεμβρίου 2019) το μεσημέρι, από αστυνομικούς του Γραφείου Ασφάλειας του Αστυνομικού Τμήματος Μουδανιών, στα Μουδανιά, 28χρονος ημεδαπός, διότι ενεργώντας μαζί με 4 συνεργούς του αφαίρεσαν το Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο ενός 42χρονου που ήταν σταθμευμένο στον αύλειο χώρο της οικίας του σε περιοχή της Θεσσαλονίκης. Επιπλέον, όπως προέκυψε από την έρευνα, οι προαναφερόμενοι ενέχονται και σε άλλες 2 περιπτώσεις κλοπών Ι.Χ.Φ. αυτοκινήτων που διέπραξαν τον Νοέμβριο του έτους 2019 σε περιοχές της Χαλκιδικής.

Σύλληψη για κατοχή αδασμολόγητων καπνικών προϊόντων

Συνελήφθη χθες (15 Δεκεμβρίου 2019) το μεσημέρι, από αστυνομικούς του Γραφείου Ασφάλειας του Αστυνομικού Τμήματος Παιονίας, σε περιοχή του Κιλκίς, 34χρονος ημεδαπός, διότι σε αστυνομικό έλεγχο του Ι.Χ.Φ. αυτοκινήτου που οδηγούσε εντοπίστηκαν συνολικά 355 πακέτα τσιγάρων, τα οποία δεν έφεραν την ειδική ταινία φόρου κατανάλωσης και για τα οποία δεν είχαν καταβληθεί νόμιμοι φόροι και δασμοί. Τα αδασμολόγητα καπνικά προϊόντα και το προαναφερόμενο όχημα κατασχέθηκαν.

Εκτέλεση καταδικαστικής απόφασης –Σύλληψη ενός ημεδαπού

Συνελήφθη χθες (15 Δεκεμβρίου 2019) το απόγευμα, σε περιοχή της Πέλλας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Πέλλας, 40χρονος ημεδαπός, διότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Γιαννιτσών, σύμφωνα με την οποία του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης 16 μηνών για αντίσταση και εξύβριση.