Συλλήψεις για παραβάσεις της νομοθεσίας περί αλλοδαπών

Συνελήφθησαν χθες (16 Δεκεμβρίου 2019) τις πρώτες πρωινές ώρες, στους Ευζώνους Κιλκίς, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Παιονίας, 2 αλλοδαποί ηλικίας 47 και 39 ετών, ενώ επιπλέον σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 40χρονου αλλοδαπού, διότι ο 40χρονος, έναντι χρηματικού αντιτίμου, μετέφερε με Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο την 47χρονη σε μη νομοθετημένο σημείο μεθορίου μεταξύ Ελλάδας-Δημοκρατίας Βόρειας Μακεδονίας διευκολύνοντας την παράνομη έξοδό της από την ελληνική επικράτεια, από όπου παρελήφθη από τον 39χρονο. Κατασχέθηκαν το προαναφερόμενο όχημα, καθώς και το χρηματικό ποσό των 100 ευρώ και 1 κινητό τηλέφωνο που βρέθηκαν στην κατοχή του 39χρονου.

Εξιχνίαση κλοπής

Από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Πέλλας, σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος δύο ημεδαπών ηλικίας 24 και 18 ετών, διότι όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, στις αρχές Δεκεμβρίου ενεργώντας από κοινού με 3 συνεργούς τους, αφαίρεσαν από κατάστημα 53χρονου ηλεκτρονικές συσκευές συνολικής αξίας 500 ευρώ. Τα κλοπιμαία, που βρέθηκαν στην κατοχή του 24χρονου, κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στον νόμιμο κάτοχό τους.

Σύλληψη για παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων

Συνελήφθη σήμερα (17 Δεκεμβρίου 2019) τις πρώτες πρωινές ώρες, σε περιοχή της Πιερίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης, 31χρονος αλλοδαπός, διότι σε αστυνομικό έλεγχο του οχήματός του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 1 πτυσσόμενη μεταλλική ράβδος και 1 σπρέι πιπεριού. Προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Πύδνας-Κολινδρού.

Εκτέλεση καταδικαστικών αποφάσεων –Σύλληψη ενός ημεδαπού

Συνελήφθη χθες (16 Δεκεμβρίου 2019) το απόγευμα, σε περιοχή της Πέλλας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Πέλλας, 36χρονος ημεδαπός, διότι σε βάρος του εκκρεμούσαν 2 αποφάσεις του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Θεσσαλονίκης και του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Γιαννιτσών, σύμφωνα με τις οποίες του επιβλήθηκε συνολική ποινή φυλάκισης 4 ετών, 8 μηνών και 12 ημερών, για διακεκριμένες κλοπές και παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας και του Γενικού Οικοδομικού Κανονισμού.