Συλλήψεις για καταδικαστικές αποφάσεις

• Συνελήφθη χθες (22 Δεκεμβρίου 2019) τα ξημερώματα στις Σέρρες, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών, 40χρονος ημεδαπός, διότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Θράκης, σύμφωνα με την οποία του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης 2 ετών, για το αδίκημα της κλοπής.

• Συνελήφθη χθες (22 Δεκεμβρίου 2019) το βράδυ στην Βέροια, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Βέροιας, 37χρονη ημεδαπή, διότι σε βάρος της εκκρεμούσαν 2 καταδικαστικές αποφάσεις του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Βέροιας, σύμφωνα με τις οποίες της επιβλήθηκε συνολική ποινή φυλάκισης 18 μηνών, για κλοπή και παραμέληση εποπτείας ανηλίκου.

Δυστύχημα

Χθες (22 Δεκεμβρίου 2019) το απόγευμα σε δασική περιοχή των Προμάχων Πέλλας, Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που οδηγούσε 36χρονος αλλοδαπός σε δασικό δρόμο, εξετράπη της πορείας του και κατέπεσε σε χαράδρα, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του 36χρονου οδηγού του οχήματος. Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Αλμωπίας.