Σύλληψη για καταδικαστική απόφαση

Συνελήφθη χθες (24 Ιανουαρίου 2020) το βράδυ στα Γιαννιτσά, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Πέλλας, 41χρονος ημεδαπός, καθώς σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Γιαννιτσών, σύμφωνα με την οποία του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης 5 ετών, για απάτη.

Σύλληψη για ναρκωτικά

Συνελήφθη χθες (24 Ιανουαρίου 2020) το μεσημέρι στην Βέροια, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Βέροιας, 38χρονος ημεδαπός, καθώς σε έρευνα που έγινε σε αποθήκη ιδιοκτησίας του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ποσότητα ηρωίνης βάρους 6 γραμμαρίων, 24 ναρκωτικά δισκία που κατείχε χωρίς την απαιτούμενη ιατρική συνταγή και μία ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας με υπολείμματα ηρωίνης. Επίσης στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα κινητό τηλέφωνο και το χρηματικό ποσό των 355 ευρώ.

Εξιχνίαση κλοπής

Από το Αστυνομικό Τμήμα Αρναίας σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 32χρονου ημεδαπού, καθώς όπως προέκυψε από την έρευνα, το προηγούμενο διάστημα αφαίρεσε από περιοχή της Χαλκιδικής μία δίκυκλη μοτοσικλέτα ιδιοκτησίας 37χρονου. Η κλεμμένη μοτοσικλέτα εντοπίστηκε και αποδόθηκε στον νόμιμο κάτοχό του.