Ένα όμορφο αγωνιστικά απόγευμα ήταν το απόγευμα του Σαββάτου για το ανδρικό τμήμα του «Μ. Αλεξάνδρου – Ξέξασπρο» Γιαννιτσών αφού κέρδισε την ομάδα του συνονόματου «Μ. Αλέξανδρου» Λεπτοκαρυάς στο κλειστό γυμναστήριο των Γιαννιτσών, με σκορ 72-57, στα πλαίσια του ανδρικού πρωταθλήματος που διοργανώνει η Ένωση Καλαθοσφαιρικών Σωματείων Κεντρικής Μακεδονίας.

Η ομάδα του «Μέγα» από στο πρώτο δεκάλεπτο του αγώνα με πολύ καλή απόδοση στην επίθεση κατάφερε να ελέγχει το παιχνίδι με το σκορ να βρίσκετε στο τέλος του δεκαλέπτου στο 19-12.
Στο δεύτερο δεκάλεπτο η ομάδα της Λεπτοκαρυάς κατάφερε να ισορροπήσει το παιχνίδι και με σωστές επιλογές στην επίθεση της, να κάνει το σκορ 40-34.

Με τον ίδιο παραγωγικά επιθετικό τρόπο κύλισε και το τρίτο δεκάλεπτο για τις δύο ομάδες αφού το τέλος του δεκαλέπτου βρήκε την ομάδα των Γιαννιτσών να προηγείται με σκορ 53-46.
Στο τέταρτο δεκάλεπτο η ομάδα του «Μέγα» βελτιώνοντας κατά πολύ την άμυνα της, πήρε άνετα το «ροζ» φύλλο του αγώνα με το τελικό σκορ 72-57.
Σε δηλώσεις του αμέσως μετά το τέλος του αγώνα, ο προπονητής της ομάδας του «Μ. Αλεξάνδρου-Ξέξασπρο» Γιαννιτσών, τόνισε τα εξής:
Γιάννης Κασιμίδης: «Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδία για την πολύ καλή απόδοση που είχαμε σήμερα στο παιχνίδι μας. Συνεχίζουμε με ένα δύσκολο πρόγραμμα και θα πρέπει να δουλέψουμε πολύ και να μείνουμε προσηλωμένοι στον στόχο μας που δεν είναι άλλος από το να καταφέρει για αρχή η ομάδα μας να «μπει» στην πρώτη τετράδα του πρωταθλήματος θέση η οποίο θα μας οδηγήσει στα play off ανόδου της κατηγορίας μας. Θέλω να ευχαριστήσω την ομάδα της Λεπτοκαρυάς τον Πρόεδρο αλλά και τον Coach για την άψογη συμπεριφορά που έχουν πάντοτε σαν ομάδα.»

Τα δεκάλεπτα: Α:19-12 Β:21-22 Γ:13-12 Δ:19-11

Διαιτητές : Μελανίδης M. , Μπόιτσης Κ.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

«Μ. Αλέξανδρος» Γιαννιτσών: (Γ. Κασιμίδης – Δ. Κυριαζής) Πέτσος Θ.2π, Χερκελετζής Β.16π, Στόιτσης Κ. 19π, Βασιλειάδης Ι. 3π, Παπαμανώλης Π. 13π, Παπαδόπουλος Γ.7π , ., Παρτσαλάκης Σ 2π., Χατζηλαμπρινός Σ. 9π, Χατζηλαμπρινός Θ. 1π, Κουτρουλός Σ., Ποζουκίδης Π. 1π.Τσιτερίδης Α., Παναγιωτίδης Α.,Μαυρένης Δ. Μόσχου Κ.

«Μ.Αλέξανδρος» Λεπτοκαρυάς : (Αγοραστός Ν.) Τσιόκας Α.8π , Γραβάνης Φ. , Μπορδουβάλης Π.12π, Αγοραστός Γ. 2π, Ραμαντάνης Θ., Γουζέλης Θ.4π, Μάτος Α., Ζαφειρίδης Κ., Αγοραστός Ν.9π, Μπακαλης Ν.10π, Φακιτσας Ν.7π, Καλαμαράς Α., Γκέκας 12π., Αιβαλιώτης.