Εύκολο αγωνιστικά το απόγευμα του Σαββάτου για το ανδρικό τμήμα του «Μ. Αλεξάνδρου – Ξέξασπρο» αφού κέρδισε την ομάδα του «ΠΑΟΚ» Αλμωπίας στο κλειστό γυμναστήριο της Αριδαίας, με σκορ 80-45, στα πλαίσια του ανδρικού πρωταθλήματος που διοργανώνει η Ένωση Καλαθοσφαιρικών Σωματείων Κεντρικής Μακεδονίας (Ε.ΚΑ.Σ.ΚΕ.Μ.).

Η ομάδα του «Μέγα» από το πρώτο δεκάλεπτο του αγώνα μπήκε δυναμικά στο παιχνίδι και κατάφερε στο τέλος του ημιχρόνου να είναι μπροστά με σκορ 44-26.
Με τον ίδιο τρόπο κύλισαν και τα άλλα δύο δεκάλεπτα του δευτέρου ημιχρόνου, φτάνοντας στο τέλος του παιχνιδιού η ομάδα των Γιαννιτσών να παίρνει εύκολα το «ροζ» φύλλο του αγώνα.

Σε δηλώσεις του αμέσως μετά το τέλος του αγώνα, ο προπονητής της ομάδας του Μ. Αλεξάνδρου Γιαννιτσών, Γιάννης Κασιμίδης, τόνισε τα εξής: «Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδία για την πολύ καλή απόδοση που είχαμε σήμερα στο παιχνίδι μας. Το σημερινό παιχνίδι δυστυχώς μας στοίχισε με τον τραυματισμό του αρχηγό της ομάδας Κώστα Μόσχου αφού στο τέλος του ημιχρόνου τραυματίστηκε σοβαρά και θα απουσιάσει αγωνιστικά τουλάχιστον για ένα μήνα. Ο Κώστας είναι για την ομάδα μας πολύ σημαντική απώλεια. »

Τα δεκάλεπτα: Α:09-30 Β:17-14 Γ:15-22 Δ:03-14

Διαιτητές : Μπόιτσης Κ., Κορδάλης Γ.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

«Μ. Αλέξανδρος» Γιαννιτσών: (Γ. Κασιμίδης – Δ. Κυριαζής) Πέτσος Θ.5π,Χερκελετζής Β.9π, Στόιτσης Κ. 27π, Μόσχου Κ. 2π, Βασιλειάδης Ι. 5π, Παπαμανώλης Π. 7π, Παπαδόπουλος Γ. , ., Παρτσαλάκης Σ 2π., Χατζηλαμπρινός Σ. 22π, Χατζηλαμπρινός Θ., Κουτρουλός Σ., Ποζουκίδης Π. 1π.

«Παοκ Αλμωπίας: (Αβραάμ Α.) Αμανίδης Π. 7π., Νταούτι Μ.. 3π., Αβραάμ Α., Καρατζάς Α. 5π., Μπάτσος Α. 21π, Λιούγκας Γ. 2π, Τριανταφύλλου Κ. 10π, Γρηγοριάδης Τ. 2π. Τσαμτσίδης Η., Καρπάς Λ., Μητρούλης Χ., Βαρδάρης Α.