ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Την ώρα που δεκάδες Εργατικά Κέντρα, Ομοσπονδίες, Συνδικάτα παίρνουν αποφάσεις και δίνουν τη μάχη για την επιτυχία της απεργίας στις 18 Φλεβάρη, η ηγετική ομάδα της ΓΣΕΕ (Παναγόπουλος – Κιουτσούκης – Βασιλόπουλος – Καραγεωργόπουλος) παρέχοντας την πλήρη στήριξή της στο αντιασφαλιστικό νομοσχέδιο λαιμητόμο Βρούτση – Κατρούγκαλου της κυβέρνησης της Ν.Δ., έχει επιδοθεί σε μια προσπάθεια υπονόμευσης της απεργίας και ανοιχτής απεργοσπασίας.

Να συνδικαλιστές, να μάλαμα:
Λένε για το αντιασφαλιστικό νομοσχέδιο…
• η ηγετική ομάδα της ΓΣΕΕ: “πολύ κακό για το τίποτα”
• Πρόεδρος Εργατικού Κέντρου Θεσσαλονίκης: “ούτε το 25% από όσα λέει το ΠΑΜΕ δεν είναι αλήθεια”
• Πρόεδρος Εργατικού Κέντρου Καλαμάτας: “Δεν υπάρχει λόγος για απεργία”
Στο ίδιο πνεύμα και οι Διοικήσεις των Εργατικών Κέντρων του νομού μας, του Σωματείου μας στο Εργατικό Κέντρο Γιαννιτσών. Εξαφανισμένοι από κάθε χώρο δουλειάς, χωρίς καμία προσπάθεια ενημέρωσης των εργαζομένων. Είναι αυτοί που δεν έχουν βγάλει ένα φύλλο χαρτί, που δεν έχουν βγάλει άχνα για τον νέο αντιασφαλιστικό νόμο και τον στηρίζουν μέχρι κεραίας, αυτοί που δεν έχουν φτιάξει μια ανακοίνωση για την κατάργηση των κλαδικών συμβάσεων και την αθλιότητα της Εθνικής Γενικής Συλλογικής σύμβασης που υπέγραψαν πρόσφατα στα μουλωχτά, αυτοί που έπαθαν πλήρη αφωνία στο νόμο που χτυπούσε τη συνδικαλιστική δράση και το δικαίωμα στην απεργία, αυτοί που σιωπούν για τα εργατικά ατυχήματα και για τους νεκρούς που σκοτώνονται καθημερινά στην αρένα της εκμετάλλευσης, έχοντας αμέριστη στήριξη από τις εκάστοτε κυβερνήσεις και τον ΣΕΒ.
Καλούμε:
• Τους εργαζόμενους και τα συνδικάτα να ξεπεράσουν τη συνδικαλιστική μαφία, όπως την ονόμασαν οι εργαζόμενοι και να δώσουν όλες τους τις δυνάμεις για την επιτυχία της απεργίας στις 18 Φλεβάρη.

ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ 18 ΦΛΕΒΑΡΗ
Γιαννιτσά: 10.30 π.μ. Πλατεία ΕΠΟΝ (πεζόδρομος)
Έδεσσα: 10.30 π.μ. Μικροί Καταρράκτες