Γέμισε από κόσμο της Ν.Δ. το Κέντρο Καταρρακτών στην οποία πραγματοποιήθηκε, το Σάββατο 15 Φεβρουαρίου, η εκδήλωση κοπής της βασιλόπιτας της ΔΗΜΤΟ Έδεσσας, παρουσία του βουλευτή Κωνσταντίνου Μπογδάνου.

Ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος καλεσμένος της ΔΗΜΤΟ Έδεσσας για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας

Τους παρευρισκόμενους καλωσόρισε ο πρόεδρος της ΔΗΜΤΟ Κώστας Μπατσίρης και η Αντιπρόεδρος Αντιγόνη Στεφανίδου.

Στη Σαββατιάτικη εκδήλωση, την διαδραστική συζήτηση που διεξήγαγε ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος την άνοιξε ο Αντιδήμαρχος Αλέξανδρος Πασχάλης με μια κρίσιμη ερώτηση που επηρεάζει την καθημερινότητα όλων μας, δηλαδή, την βελτίωση του οδικού δικτύου Έδεσσας-Θεσσαλονίκης αντιλαμβανόμενος την ανησυχία της τοπικής κοινωνίας

Παρευρέθηκαν οι βουλευτές Γιώργος Καρασμάνης, Διονύσης Σταμενίτης και Λάκης Βασιλειάδης, ο αντιπεριφερειάρχης Δάνης Τζαμτζής, ο δήμαρχος Έδεσσας Δημήτρης Γιάννου, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Ιορδάνης Τσώτσος, η αντιδήμαρχος Μαρούλα Κατσάρα και Αλέξανδρος Πασχάλης, ο Πρόεδρος της ΝΟΔΕ Πέλλας Θ. Ουραηλίδης η Σοφία Φαρσακίδου από την Πολιτική Επιτροπή της Ν.Δ. και ο Μάκης Δημητριάδης καθώς και μέλη και φίλοι της Νέας Δημοκρατίας.
Η Αντιπρόεδρος της Δημτο Έδεσσας Αντιγόνη Στεφανίδου η τυχερή της βραδιάς καθώς βρέθηκε το φλουρί στο κομμάτι της!

Ο κ. Μπογδάνος μίλησε, μεταξύ άλλων, για τα έργα της Νέας Δημοκρατίας και τόνισε τα λάθη του ΣΥΡΙΖΑ την περίοδο που ήταν στην κυβέρνηση, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί σε θέματα επικαιρότητας.