Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 8 Φεβρουαρίου, ο ετήσιος χορός και η κοπή Βασιλόπιτας που διοργάνωσε ο Σύλλογος Νεφροπαθών Ν. Πέλλας “Άγιοι Ανάργυροι”.

Το Έπαυλις γέμισε ασφυκτικά από ανθρώπους όλων των ηλικιών, που κοινό γνώρισμά τους ήταν η αγάπη για τον συνάνθρωπο και η Υγεία.


Υπό τους ήχους της εξαιρετικής ορχήστρας της μπάντας «Ταξίμι», οι παρευρισκόμενοι διασκέδασαν με διάθεση για χορό και πολύ κέφι. Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους οι Βουλευτές Θεοδώρα Τζάκρη, Γιώργος Καρασμάνης και Διονύσης Σταμενίτης, ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Πέλλας Ιορδάνης Τζαμτζής, ο Δήμαρχος Έδεσσας Δημήτρης Γιάννου, ο Αντιδήμαρχος Μιχάλης Σαμλίδης, ο επικεφαλής της Ενωτικής Δράσης Αντώνης Ρυσάφης, η υποψήφια βουλευτής της Ν.Δ. Νίκη Ποζίδου, η διοίκηση του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Έδεσσας κι Αλμωπίας καθώς και Δημοτικοί Σύμβουλοι, γιατροί, δικηγόροι, σύλλογοι και πλήθος κόσμου.

Ο Σύλλογος Νεφροπαθών Ν. Πέλλας συστάθηκε στις 25 Σεπτεμβρίου του 2016 υπό τους Βασίλη Μίσκο, Λένα Νησιάντση, Γεωργουλόπουλος Γεώργιος, Λιάλης Δημήτριος, Τσολάκης Νικόλαος και Καλλιπολίτης Αργύρης.


Την τιμητική τους είχαν ως επίσημοι καλεσμένοι του συλλόγου, τα μέλη της Θεατρικής ομάδας Εδεσσαϊκός Κόσμος που ανέβασαν το πολύ επιτυχημένο θεατρικό έργο «ο ΖΗΛΙΑΡΟΓΑΤΟΣ» τον μήνα Δεκέμβρη, στους οποίους έγινε ειδική μνεία, καθώς διέθεσαν τα έσοδα εξ ολοκλήρου στον σύλλογο Νεφροπαθών «Οι Άγιοι Ανάργυροι».
Αναμνηστικές πλακέτες απονεμήθηκαν στον Διευθυντή του Πρότυπου Νεφρολογικού Κέντρου Ν. Πέλλας κο Νικόλαο Ζουμπαρίδη καθώς και στον Διευθυντή Μονάδας Τεχνητού Νεφρού Νοσοκομείου Έδεσσας κο Βασιλείου Σωτήρη για την πολυετή προσφορά τους στην ιατρική και στη νεφρολογία οι οποίοι καταχειροκροτήθηκαν από τον κόσμο!


Η εκδήλωση ξεκίνησε με τον χαιρετισμό της Γραμματέα του Συλλόγου Ελένης Νησιάντση όπου ήταν και η συντονίστρια της βραδιάς και με τη φιλικότητά της υποδέχονταν τον κόσμο με αγάπη. Ιδιαίτερη στιγμή όταν η γραμματέας Λένα Νησιάντση έδωσε χαιρετισμό εκ μέρους του Προέδρου Βασίλη Μίσκου όπου δεν προσήλθε λόγω γρίπης για να πάρει την αγάπη και το χειροκρότημα από τον παρευρισκόμενο κόσμο.


Πλούσια δώρα μέσα από τη λαχειοφόρο αγορά που πραγματοποιήθηκε κατά τη διάρκεια αυτής και η βραδιά συνεχίστηκε μέσα από τον χορό και τα τραγούδια για την αναζωογόνηση του μυαλού και της ψυχής.

Ευχαριστούμε για τη βραδιά που μας χάρισε ο Σύλλογος Νεφροπαθών Ν. Πέλλας “Οι Άγιοι Ανάργυροι”.