Στην πόλη της Κοζάνης στην οικογενειακή ταβέρνα Ζέφυρος, ο Σύνδεσμος
Διαιτητών Πετοσφαίρισης Μακεδονίας την Παρασκευή 31/01/20 πραγματοποίησε την εκδήλωση της κοπής της πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας για το 2020.

Παραβρέθηκαν συνάδελφοι διαιτητές εν ενεργεία και μη εν ενεργεία από όλα τα μέρη της ευθύνης του Συνδέσμου μας.

Το φλουρί έπεσε στο κομμάτι της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης κομμάτι το οποίο είχε παραλάβει ο Πρόεδρος της ομάδας Ήφαιστος Φλώρινας κ.Ιωάννης Λουκάς.
Μάλιστα ο τυχερός της βραδιάς ήταν ο ίδιος ο οποίος κέρδισε και το φλουρί από τα πιττάκια που μοιράστηκαν και παρέλαβε μια εικόνα της Παναγίας από το μέλος του διοικητικού συμβουλίου του ΣΥ.Δ.ΠΕ. κ.Χρήστο Καραντώνη.

Στην εκδήλωση τιμήθηκαν για την προσφορά τους στον ΣύνδεσμοΜακεδονίας οι μη εν ενεργεία διαιτητές κ.κ.Δαμιανός Καρακελίδης από τον πρόεδρο της Επιτροπής Διαιτησίας της Ε.Σ.ΠΕ.Μ κ.Δρόσο Γεροβασίλη και ο Όμηρος Χριστοφορίδης από τον αντιπρόεδρο του συνδέσμου κ.Χαρίτωνα Πορτοκαλίδη.
Επίσης τιμήθηκαν για την προσφορά τους στον σύνδεσμο ο ιδιοκτήτης του
αθλητικού πολυχώρου CITY SPORT CAMP κ.Παπαδόπουλος Γεώργιος όπως και ο εκλιπών πρώην πρόεδρος του σωματείου ΓΣ Κοζάνης και Εθνικού Κοζάνης, Παναγιώτης Μειχανετζίδης, που παρέλαβε για λογαριασμό τους τις αναμνηστικές πλακέτες ο κ.Ντίνος Μπέμπης στενός συνεργάτης και φίλος, από την πόλη της Κοζάνης.

Χαιρετισμό στην εκδήλωση έστειλαν ο Πρόεδρος της ΕΟΠΕ κ.Γιώργος Καραμπέτσος, ο κ.Σταμάτης Μιχελινάκης μέλος της ΚΕΔ/ΕΟΠΕ και για την ΟΔΒΕ ο Πρόεδρος κ.Σταύρος Μαυρικίδης.

Τίμησαν με την παρουσία τους, εκπρόσωποι σωματείων της ΕΣΠΕΜ καθώς και φίλοι του Συνδέσμου ενώ στην εκδήλωση δόθηκαν και τα διπλώματα στους τελειόφοιτους από την σχολή διαιτησίας που έγινε τον Νοέμβριο του 19 στην Κοζάνη.

Το ΔΣ και τα μέλη του Συνδέσμου Μακεδονίας εύχονται Καλή Χρονιά με Υγεία σε
όλους τους διαιτητές της Ελλάδας, στους αθλητές, προπονητές και παράγοντες.