Κοπή βασιλόπιτας για το 2020 διοργάνωσε το ΝΠΔΔ «ΕΥ ΖΗΝ» για το ΚΑΠΗ, την Τσικνοπέμπτη 20 Φεβρουαρίου, στο κέντρο «ΚΥΚΝΟΙ», στον Άγρα.

Με αμείωτο κέφι και ενθουσιασμό, τα μέλη του ΚΑΠΗ γιόρτασαν την ημέρα απολαμβάνοντας το γλέντι με ζωντανή ορχήστρα και πλούσιο φαγητό.

Ο Πρόεδρος του ΝΠΔΔ του «ΕΥ ΖΗΝ» κ. Δημήτριος Γιώγας έδωσε πολλές ευχές στα μέλη επαινώντας τον δυναμισμό και τον εθελοντισμό τους και ευχαρίστησε για την παρουσία τους: τον Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας κ. Ιορδάνη Τζαμτζή που παραβρέθηκε στην εκδήλωση μαζί με τον Αντιδήμαρχο και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του «ΕΥ ΖΗΝ» τον κ. Λαμπρόπουλο Κωνσταντίνο, την Αντιδήμαρχο Πρασίνου κ. Μαρούλα Κατσάρα, τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου ο κ. Φίλιππο Γκιούρο, την Πρόεδρο της ΔΗΚΕΔΕ κ. Ιατρίδου Νατάσα, τον Πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας Έδεσσας κ. Πέτρο Γαλανό.

Ευχαρίστησε επίσης τα μέλη του νυν Διοικητικού Συμβουλίου του «ΕΥ ΖΗΝ» κ. Μαρία Δαλκαλίτση και την κ. Κωνσταντίνα Πλιούτα και το πρώην μέλος του κ. Χρήστο Δασκάλου, την Προϊσταμένη Διεύθυνσης Διοίκησης κ. Αικατερίνη Γκίνη, την Προϊσταμένη Τμήματος του ΚΑΠΗ Έδεσσας κ. Σωτηρία Φιλούκατζη καθώς και όλους τους εργαζόμενους για την προσφορά τους.

Τη βασιλόπιτα ευλόγησε ο πατήρ Γεώργιος από την ενορία του Άγρα, μεταφέροντας την ευλογία του σεβαστού μας Μητροπολίτη κ. Ιωήλ.