Η εταιρία «ΤΟ ΚΤΗΜΑ ΙΩΑΝΝΟΥ-ΓΑΛΑΝΟΥ» ιδρύθηκε το 2013 στη Φλαμουριά Έδεσσας και ασχολείται με τη μεταποίηση αγροτικών προϊόντων.

Η αγάπη για τη γη και η ανάγκη να μεταδώσουμε τις παραδοσιακές συνταγές του τόπου μας ήταν το έναυσμα για την ίδρυση της εταιρίας.

Οι εγκαταστάσεις και η υψηλή ποιότητα των αγαθών που χρησιμοποιούμε στη διαδικασία παραγωγής είναι πιστοποιημένη με ISO 22000.

Εμείς, οι άνθρωποι του «Κτήματος», με πολύ αγάπη και μεράκι χρησιμοποιούμε αποκλειστικά και σταθερά δικά μας προϊόντα.

Το 80% της πρώτης ύλης το καλλιεργούμε οι ίδιοι ενώ για τις πρώτες ύλες που δεν ευδοκιμούν στον τόπο μας (εσπεριδοειδή) αναζητήσαμε και διατηρούμε σταθερούς συνεργάτες.

Κρατάμε ευλαβικά τις παραδοσιακές γνώσεις του χτες και τις «παντρεύουμε» με την τεχνολογία και την τεχνογνωσία του σήμερα. Έτσι πετυχαίνουμε άριστη ποιότητα και κλασσικές γεύσεις, μεταποιώντας την πρώτη ύλη στο τελικό προϊόν : Σάλτσες, Πάπρικες, Μαρμελάδες, Γλυκά Κουταλιού, Τουρσί, Σαλάτες και Κομπόστες, χωρίς να χρησιμοποιούμε συντηρητικά.

Για τη διαφάνεια και την υγεία επιλέξαμε μια λιτή γυάλινη συσκευασία, της οποίας η ποσότητα προσαρμόζεται στις ανάγκες των ελληνικών νοικοκυριών και όχι μόνο.

Τα προϊόντα μας διατίθενται στην Ελληνική αγορά αλλά και στο εξωτερικό και κυρίως στη Γερμανία και στην Αγγλία.

Η συμμετοχή μας στην έκθεση Detrop Boutique στάθηκε επικοδομητική καθώς μας έδωσε για άλλη μια φορά τη δυνατότητα να συναντήσουμε υφιστάμενους πελάτες αλλά και επαγγελματίες που ήρθαν να γνωρίσουν από κοντά τα προϊόντα μας, ξεκινώντας νέες συνεργασίες στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.