Συναγωνίστριες και Συναγωνιστές,

Συνεχίζεται με γρήγορους ρυθμούς η εισβολή και ο εποικισμός της Πατρίδος μας με παράνομους μετανάστες παρά την αντίθετη θέληση της συντριπτικής πλειοψηφίας του Ελληνικού λαού και σε αντίθεση με το σύνταγμα και τους νόμους για την ασφάλεια και φύλαξη των συνόρων.

Η κατάσταση πλέον είναι εκτός ελέγχου και ουδεμία προσπάθεια καταβάλλεται για αντιμετώπιση αυτής της άκρως επικίνδυνης κατάστασης. Αντίθετα γίνεται κάθε προσπάθεια για την διευκόλυνση των παρανόμων αλλοδαπών.

Ως Έλληνες πολίτες που αγαπάμε την χώρα μας που κινδυνεύει από την ισλαμοποίηση υποχρεούμεθα να αντισταθούμε με κάθε νόμιμο μέσο. Κάθε καθυστέρηση και αδιαφορία θα έχει τραγικές συνέπειες στην ύπαρξη του Έθνους των Ελλήνων.

Η ΕΝΩΣΙΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ με τη υποστήριξη και συμμετοχη της ΕΝΩΣΗΣ ΕΛΛΗΝΟΡΘΟΔΟΞΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ (ΕΝΕΔ) οργανώνει συγκέντρωση και πορεία για την παράνομη μετανάστευση. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 8 Μαρτίου και ώρα 13.00 στην πλατεία Αριστοτέλους (παραλία Θεσσαλονίκης).

Καλούνται όλοι οι Έλληνες να δώσουν το δυναμικό τους παρών και να διατρανώσουν την απόφασή τους να μην δεχθούν τετελεσμένα σε βάρος της Ελλάδος.

Ο αγώνας θα είναι συνεχής μέχρι την τελική δικαίωση.

ΚΑΙΡΟΙ ΟΥ ΜΕΝΕΤΟΙ.