Mαζί μας φέτος για 3η χρονιά τα Mikel Έδεσσας που καθημερινά προσφέρουν τα καλύτερα προιόντα στους πελάτες τους που το προτιμούν για την ποιότητα σε καφέδες και ροφήματα, την άμεση εξυπηρέτηση και φυσικά το ευχάριστο περιβάλλον του!

Σήμερα λοιπόν τα Mikel Έδεσσας είχαν την τιμητική τους και γιόρτασαν τα 3 χρόνια λειτουργίας στην πόλη μας “σβήνοντας” τα κεράκια τους σε μια πολύ όμορφη βραδιά παρέα με φίλους στο χώρο του καταστήματος φυσικά στην Πλατεία Ελευθερίας.

Η Διεύθυνση του καταστήματος ευχαριστεί θερμά όλους τους φίλους για την αγάπη και την προτίμηση από την πρώτη ημέρα λειτουργίας του προσπαθώντας για το καλύτερο αποτέλεσμα για την ικανοποίηση των πελατών τους!

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η Κλήρωση του Mikel Έδεσσας για το MI Electric Scooter της Xiaomi και στο κατάστημα γέμισαν χαμόγελα και παιδικές φωνές με αγωνία και ενθουσιασμό για το ποιος ή ποια θα το αποκτήσει!

Υπό την επίβλεψη του ιδιοκτήτη των Mikel Έδεσσας με στοργή και χαρά πραγματοποιήθηκε η μεγάλη κλήρωση κι ο λαχνός έτυχε στη Σταυρούλα Γιάγκου.

Ο τυχερή παρέλαβε το δώρο της έπειτα από λίγη ώρα για να πάρει και τις ευχές του καταστηματάρχη “Θερμά συγχαρητήρια στη φίλη Λόλα που κέρδισε στην κλήρωση του διαγωνισμού μας το Ηλεκτρονικό πατίνι της Xiaomi.”

Ο Δεύτερος και τρίτος τυχερός έπειτα από κλήρωση θα πίνει καφέ της αρεσκείας του στο κατάστημα των Mikel καθ’ όλη τη διάρκεια του Μαρτίου και είναι οι “Γιάννης Αράπογλου και Θεοφάνης Αντωνιάδης”!

Οι διαγωνισμοί όμως και τα event δεν τελειώνουν εδώ, θα δρομολογηθούν και νέοι όπου θα έχετε τη δυνατότητα να μάθετε μέσα από τη fun page σελίδα στο facebook https://www.facebook.com/mikeledessa/