Σύλληψη για παράβαση του τελωνειακού κώδικα

Συνελήφθη χθες (24 Φεβρουαρίου 2020) το απόγευμα από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Πολυγύρου, στη Νέα Εθνική Οδό Μουδανιών – Θεσσαλονίκης, 61χρονη ημεδαπή, διότι σε έρευνα του οχήματος που οδηγούσε, εντοπίστηκαν 470 πακέτα τσιγάρων, τα οποία δεν έφεραν την ειδική ταινία φόρου κατανάλωσης. Επίσης διαπιστώθηκε να αποκρύπτει στην οικία της άλλες 106 συσκευασίες καπνού, των 50 γραμμαρίων η καθεμία, που δεν έφεραν την ειδική ταινία φόρου κατανάλωσης. Τα παραπάνω καπνικά προϊόντα κατασχέθηκαν και θα σταλούν στο αρμόδιο Τελωνείο για τον προσδιορισμό των διαφυγόντων φόρων και δασμών.

Εξιχνίαση κλοπής

Από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Κατερίνης σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος 2 αλλοδαπών ηλικίας 35 και 36 ετών, καθώς όπως προέκυψε από την έρευνα, χθες (24 Φεβρουαρίου 2020) το απόγευμα, μπήκαν σε κατάστημα στην Κατερίνη και με την μέθοδο της απασχόλησης, αφαίρεσαν από την ταμειακή μηχανή το χρηματικό ποσό των 800 ευρώ, σύμφωνα με δήλωση της 55χρονης ιδιοκτήτριας του καταστήματος.

Σύλληψη για απόπειρα κλοπής

Συνελήφθη χθες (24 Φεβρουαρίου 2020) το μεσημέρι σε περιοχή των Σερρών, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Βισαλτίας, 22χρονη ημεδαπή, καθώς νωρίτερα της ίδιας μέρας, με το πρόσχημα πώλησης προϊόντων εισήλθε σε χώρο πολυκατοικίας και προσπάθησε να παραβιάσει την πόρτα οικίας 81χρονου με χρήση αυτοσχέδιας πλαστικής κάρτας. Στην κατοχή της βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 2 αυτοσχέδιες πλαστικές κάρτες.