Εξιχνίαση κλοπών

Συνελήφθη επ’ αυτοφώρω χθες (26 Φεβρουαρίου 2020) τις πρώτες πρωινές ώρες στις Σέρρες από περιπολούντες αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών, 19χρονος ημεδαπός, τη στιγμή που επιχειρούσε να διαρρήξει κατάστημα ιδιοκτησίας 47χρονου ημεδαπού. Από την περαιτέρω έρευνα προέκυψε ότι τις τελευταίες ημέρες διέρρηξε 5 Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητα στις Σέρρες, από τα οποία αφαίρεσε συνολικά μια τραπεζική κάρτα και χρηματικό ποσό.

Τροχαίο δυστύχημα

Χθες (26 Φεβρουαρίου 2020) το απόγευμα σε περιοχή του Μυριόφυτου Κιλκίς, ο γεωργικός ελκυστήρας που οδηγούσε 40χρονος ημεδαπός ανετράπη, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του οδηγού. Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Κιλκίς.

Τροχαίο δυστύχημα

Χθες (26 Φεβρουαρίου 2020) το απόγευμα στην επαρχιακή οδό Θερμών – Λαγκαδίου Σερρών, Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που οδηγούσε 64χρονος ημεδαπός παρέσυρε 84χρονη ημεδαπή που κινούνταν πεζή, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό της 84χρονης. Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Βισαλτίας.