Ενημερώνουμε τις συμπολίτισσες, τους συμπολίτες μας και κάθε ενδιαφερόμενο ότι η λαϊκή αγορά της Κοινότητας Καλής του Δήμου Σκύδρας θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 1 Απριλίου 2020 .

Στο πλαίσιο, λοιπόν, της προστασίας από την εξάπλωση του κορωνοϊού επαναλαμβάνονται κι επισημαίνονται τα εξής:
Τα προϊόντα, που θα πωλούνται στη λαϊκή αγορά από τους νόμιμους παραγωγούς κι επαγγελματίες οι οποίοι αριθμητικά θα είναι το 50% σε σχέση με τις κανονικές περιόδους, θα είναι μόνο όσα έχουν σχέση με τα τρόφιμα και τα χαρτικά – καθαριστικά.
Κάθε πάγκος μ΄ευθύνη των παραγωγών, επαγγελματιών, πωλητών θα πρέπει να πληροί όλους τους κανόνες υγιεινής κι ασφάλειας. Επίσης, οι προαναφερόμενοι θα πρέπει να φορούν μάσκα και γάντια προστασίας και να παρέχουν στους καταναλωτές γάντια μιας χρήσης, τα οποία αμέσως μετά τη χρήση θα τοποθετούνται σε σακούλα απορριμμάτων. Θα πρέπει, ακόμη, να είναι διαθέσιμο αντισηπτικό υγρό και χαρτοπετσέτες.
Οι πάγκοι θα πρέπει να έχουν απόσταση ελεύθερου χώρου, τουλάχιστον, πέντε μέτρων ανάμεσά τους.
Με την ολοκλήρωση της λαϊκής αγοράς οι υπεύθυνοι κάθε πάγκου πρέπει να μαζέψουν τ΄απορρίμματα, τις κενές συσκευασίες ή τα υπολείμματα των κάθε είδους αγαθών ή προϊόντων και να τα εναποθέσουν σε κάδους απορριμμάτων, ώστε ο χώρος να είναι καθαρός.
Για κάθε σχετική πληροφορία – διευκρίνιση μπορούν οι ενδιαφερόμενοι ν΄απευθύνονται στον αρμόδιο Αντιδήμαρχο Γιώργο Σταματέλλο στο τηλ.:6980414545 και στον Διευθυντή Διοικητικών και Οικονομικών Υπηρεσιών Ιγνάτη Καραπαναγιώτη στο τηλ.:6977946294.
Και βεβαίως αποφεύγουμε κάθε είδους συνωστισμό και συγκέντρωση για την υγεία και για το καλό όλων μας!