Συλλήψεις για κλοπές

• Συνελήφθησαν χθες (16 Μαρτίου 2020) το απόγευμα από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Πύδνας – Κολινδρού, τρία άτομα, καθώς όπως προέκυψε από την έρευνα, το προηγούμενο διάστημα, παραβίασαν σχολικό κτίριο και αφαίρεσαν ηλεκτρονικές συσκευές συνολικής αξίας 4.000 ευρώ, οι οποίες εντοπίσθηκαν στην κατοχή τους και αποδόθηκαν στον νόμιμο κάτοχό τους. Επιπλέον, από την κατοχή του ενός, κατασχέθηκε ένα μεταλλικός κόφτης.

• Συνελήφθη χθες (16 Μαρτίου 2020) το απόγευμα από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Έδεσσας, ένας άνδρας, καθώς όπως προέκυψε από την έρευνα, νωρίτερα την ίδια ημέρα, αφαίρεσε από σταθμευμένο όχημα ένα τσαντάκι και άλλα αντικείμενα, τα οποία βρέθηκαν στην κατοχή του και αποδόθηκαν στον ιδιοκτήτη τους. Επιπλέον, στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 9 ναρκωτικά δισκία, για τα οποία δεν διέθετε την απαιτούμενη ιατρική συνταγή.

Εξιχνίαση κλοπής

Από το Αστυνομικό Τμήμα Παιονίας σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 2 ανδρών, για κλοπή. Ειδικότερα, αστυνομικοί της Ομάδας Ασφάλειας του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Παιονίας, πραγματοποίησαν έρευνα σε αποθήκη που χρησιμοποιούσαν σε περιοχή της Θεσσαλονίκης, όπου εντοπίσθηκαν διάφορα ηλεκτρικά εργαλεία, τα οποία είχαν κλαπεί τον Ιούλιο του 2019 από αποθήκη σε περιοχή της Θεσσαλονίκης. Τα κλεμμένα εργαλεία αποδόθηκαν στον νόμιμο κάτοχό τους. Επιπλέον, σε έρευνα της οικίας του ενός βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα κυνηγετικό όπλο και δύο σπαθιά που κατείχε παράνομα και συνελήφθη.