Συλλήψεις για απόπειρα απάτης

Συνελήφθησαν επ’ αυτοφώρω χθες (23 Μαρτίου 2020) το πρωί σε περιοχή των Σερρών από αστυνομικούς του Γραφείου Δημόσιας Ασφάλειας της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών, 2 ημεδαποί, διότι αποπειράθηκαν να αφαιρέσουν από έναν ημεδαπό το χρηματικό ποσό των 900 ευρώ, παριστάνοντας υπαλλήλους της ΔΕΔΔΗΕ. Επιπλέον σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για παραβίαση των μέτρων πρόληψης ασθενειών.

Εξιχνίαση απόπειρας ληστείας

Από το Τμήμα Ασφάλειας Πέλλας σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος ενός ημεδαπού, διότι όπως προέκυψε από την έρευνα, το βράδυ της 14ης Φεβρουαρίου 2020, ενεργώντας από κοινού μαζί με συνεργό του, αποπειράθηκαν να αφαιρέσουν χρήματα με απειλή πιστολιού από κατάστημα σε περιοχή της Πέλλας.

Τροχαίο δυστύχημα

Χθες (23 Μαρτίου 2020) το μεσημέρι στο 72,5 χιλιόμετρο της Εγνατίας Οδού Λαγκαδά – Προμαχώνα στο ύψος του Σιδηροκάστρου, Ι.Χ.Ε. όχημα που οδηγούσε ημεδαπή εξετράπη της πορείας του και προσέκρουσε σε μεταλλικά προστατευτικά κιγκλιδώματα. Η οδηγός διακομίσθηκε τραυματισμένη σε νοσοκομείο, όπου σήμερα κατέληξε. Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Σερρών.