Για πρώτη φορά, λόγω των έκτακτων συνθηκών για τη μη εξάπλωση του κορωνοϊού, πραγματοποιείται η διανομή κατ’ οίκον των ειδών διατροφής και ατομικής υγιεινής στους δικαιούχους του προγράμματος Τ.Ε.Β.Α.
Ο Δήμος Έδεσσας μετά την παραλαβή από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας προχωράει στην οργάνωση, συσκευασία και διανομή των προβλεπόμενων ειδών στους δικαιούχους, τόσο στην πόλη της Έδεσσας όσο και στις Κοινότητες του δήμου μας.

Ευχαριστώ από καρδιάς όλους τους συμμετέχοντες σε αυτή την πρωτόγνωρη διαδικασία. Την Αντιδήμαρχο Μαρούλα Βλάχου – Κατσάρα που βρίσκεται πάντα στην πρώτη γραμμή όταν πρόκειται για πράξεις αλληλεγγύης προς τους συμπολίτες μας, τους εργαζόμενους στον Δήμο και τη ΔΗΚΕΔΕ, τους ιδιώτες που προσφέρθηκαν αφιλοκερδώς να βοηθήσουν, τους αδερφούς Σιώρη (Sioris Tranportation Services) και τον Βασίλη Μούσιο (Απεντομωτική Πέλλας)!

Οι αντοχές των μηχανισμών δοκιμάζονται λόγω της κατάστασης, αλλά το φιλότιμο του Έλληνα θα νικήσει! Η αλληλεγγύη προς τους συνανθρώπους μας είναι ένα από τα κέρδη του κορωνοϊού κι επειδή θέλω να βλέπω πάντα το ποτήρι μισογεμάτο πιστεύω πως όταν βγούμε και από αυτή την κρίση θα είμαστε πιο δυνατοί και με ισχυρότερους δεσμούς.

Ο Δήμος Έδεσσας κάνει το καθήκον του, αυτό πρέπει να κάνουν και οι πολίτες μένοντας σπίτι και περιορίζοντας την εξάπλωση του κορωνοϊού.
ΣυνεχίZOYME MAZI την προσπάθεια!