Τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε σήμερα τα ξημερώματα στο 3ο χιλιόμετρο Έδεσσας-Θεσσαλονίκης κοντά στο Νοσοκομείο Έδεσσας.

Ο οδηγός έχασε τον έλεγχο του οχήματος και προσέκρουσε σε τσιμεντένιο φράχτη που βρίσκονται στην άκρη του δρόμου με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ο 22χρονος οδηγός Αναστάσιος Μαυρόπουλος.

Με την άμεση άφιξη του ΕΚΑΒ και της Π.Υ. Έδεσσας τον απεγλώβισαν και τον μετέφεραν στο Γ.Ν. Έδεσσας όπου λίγες ώρες αργότερα κατέληξε.

Η είδηση προκάλεσε σοκ στην τοπική κοινωνία της Έδεσσας καθώς ηταν ένα πολύ αγαπητό μέλος της καθώς και αυτή του Αερωπού ManDynamic.

Το Edessanews συλλυπείται τους οικείους του και εύχεται να τους δίνει ο Θεός κουράγιο για να ξεπεράσουν αυτήν τη βαριά και απροσδόκητη απώλεια.

Ολόκληρη η ανακοίνωση της αστυνομίας:

Σήμερα (22 Απριλίου 2020) το πρωί, στο 2ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Έδεσσας – Θεσσαλονίκης, Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που οδηγούσε ημεδαπός άνδρας, εξετράπη της πορείας του και προσέκρουσε σε τσιμεντένιο φράχτη. Με τη συνδρομή του ΕΚΑΒ και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Έδεσσας απεγκλωβίστηκε ο οδηγός από το όχημα και διακομίσθηκε τραυματισμένος στο νοσοκομείο, όπου λίγη ώρα αργότερα κατέληξε. Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Έδεσσας.